OX aukeaa 21.3.

"Intohimolla tehtyä hyvää ja kaunista ruokaa rennossa ilmapiirissä."

OX saapuu Pienelle Roobertinkadulle

Teemu Aura, Markus Hurskainen, Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen avaavat Pienelle Roobertinkadulle intiimin ruokaravintolan. OX avataan 21.3.2016.

- Kuulostaa varmaan itsestäänselvältä mutta niin se vain on: tässä rakennetaan ravintolaa, johon itse haluttaisiin tulla uudelleen ja uudelleen. Intohimolla tehtyä hyvää ja kaunista ruokaa rennossa ilmapiirissä, Teemu Aura sanoo.

OXissa tulee olemaan alle 40 asiakaspaikkaa. Annokset valmistuvat avokeittiössä, jota reunustavat tiskipaikat pidetään vapaina ilman pöytävarausta liikkeellä oleville.

- Lista tulee olemaan tiivis ja annokset yksinkertaisesti hyviä. Kaikki lähtee raaka-aineista, jotka voi tunnistaa vielä annoksistakin. Asiakkaan ei tarvitse arvailla mitä lautasella on, Markus Hurskainen toteaa.

- Hyvän ja kekseliään ruoan ei tarvitse olla kallista mutta iloa silmille siinä pitää olla. Annokset valmistetaan ammattitaidolla ja niiden seuraksi tarjotaan huolella valittuja pientilaviinejä. Haluamme, että asiakkaat lähtevät meiltä iloisina ja kylläisinä, Matti Sarkkinen jatkaa.

OX on avoinna lounaasta illalliseen maanantaista lauantaihin. Maistelunhaluisimmille ravintola tarjoaa loppumattoman menun, jossa asiakas päättää milloin annoksien tarjoilu päättyy.

- OX on vahva, yksinkertaisen selkeä, graafinen kirjainyhdistelmä jonka mielleyhtymät ulottuvat härästä ristinollan kautta halauksiin ja suudelmiin. Nimi kuvastaa toimintaamme erinomaisesti, Anders Westerholm kertoo.

Ravintolan verkkosivut löytyvät osoitteesta restaurantox.fi.

OXin taustanelikko tunnetaan myös Helsingin Vanhassa kauppahallissa sijaitsevasta kahvila-ravintola Storystä. Teemu Aura ja Markus Hurskainen pyörittävät yhdessä Patisserie Teemu & Markusta. Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen tunnetaan We Are Groupista, joka omistaa muun muassa ravintolat Sushibar + Wine, Vin-Vin ja Bier-Bier sekä viini- ja olutmaahantuonti Viinitien.

----------------------------------

OX

Pieni Roobertinkatu 13, Helsinki

----

Avoinna

ma-pe
lounas 11-14:30
illallinen 16:30-

la 14-

----

restaurantox.fi

-----------------------------------