Mimmit juo bisseä

Oletko ikinä ajatellut mikä olut sopisi hyvin kakun seuraksi? Tai voiko ylipäätään olutta juoda kakun kanssa? Huippusuositun Mimmit juo kaljaa - pt.1 irtokarkit -tapahtuman seuraavassa osassa testataan miten kakkukestit toimivat bissen kanssa. Oppaana makuyhdistelmiin toimii olutasiantuntija ja kakkujen rakastaja Anikó Lehtinen. Kakut on leiponut Koko Suomi Leipoo-ohjelmastakin tuttu tuomari, Markus - Patisserie Teemu ja Markus-leipomosta.

Olut & Kakkuyhdistelmät:

Hapan Marjasour & tummasuklaamoussea, kirsikkaa ja lakukaramellia
---
Sitruksinen Session Ipa & sitruunaruohoa, valkosuklaata ja passionhedelmää
---
Paahteinen Stout & tonkapapua, maitosuklaata, aprikoosia ja mausteista kurpitsaa
----
Raikas Witbier & mansikkaa, vaniljaa ja sitruunaa

--

Mimmit Juo Bisseä on tapahtuma joka järjestetään teille kaikille upeille naisille. On aika haudata ennakkoluulot, unohtaa pussikalja-traumat ja hyppätä mukaan tutustumaan laajaan olutmaailmaan. Tapahtuman vetäjänä on kaksi intohimoista bissemimmiä Aniko ja Jella.

Aniko Lehtinen on pitkän linjan olutasiantuntija ja ruuasta ja juomasta kirjoittava freelance-toimittaja, joka on naimisissa oluentekijän kanssa. Aniko pitää myös Punavuori Gourmet - blogia.

Vaimomatskuu-blogia pyörittävä Jella Bertell tituleeraa itseään olutnautiskelijaksi. Hänelle oluissa on kyse ensisijaisesti makuelämyksistä, tosin myös oluenpano on ruvennut viime aikoina kiinnostamaan. 

Vietetään yhdessä mukava parituntinen after work oluen parissa ja etsitään omaan makupalettiin sopiva olutlaji. Tarkoitus ei ole pitää olutkoulua, emme opeta videotykillä oluen valmistusta yms. vaikka Aniko juttelee mielellään myös siitä. Kutsutaan myös mukaan yllättäviä ruokayhteistyökumppaneita, paritetaan olutta irtokarkkien, vegaaniruuan yms kanssa.

Tapahtuman osallistumismaksu on oluiden omakustannehinta.