Tulossa pian: Kivijalkaravintolat Bar Cón Flemari ja Story Tripla

Bar-Con_Story_Tiedote_Logot-02.png

Mediatiedote 14.2.2018
Julkaisuvapaa heti


We Are Group luo elämää kaupunkikortteleihin
TULOSSA PIAN: KIVIJALKARAVINTOLAT BAR CÓN FLEMARI JA STORY TRIPLA


We Are Group keskittää ravintolatoimintojaan Helsingin kivijalkaan. Tavoitteena on elävöittää kaupungin kortteleita entisestään. Parhaillaan työn alla ovat syksyllä 2018 Bar Cón Flemari ja Pasilaan vuonna 2019 avautuva Story Tripla.

Bar Cón Flemari tuo auringon ja espanjalaisen kaaoksen Kallioon syksyllä 2018. Luvassa on aitoja tapaksia, viinejä ja oluita sekä laaja valikoima vermutteja. Noin 100 asiakaspaikan ravintola tulee sijoittumaan Franzeninaukiolle, Franzeninkadun ja Fleminginkadun risteykseen. Kesäisin ravintola ilahduttaa kalliolaisia myös terassilla.

- Oma laadukas tapasbaari Helsingissä oli pitkään unelmamme ja nyt on todella mielekästä laajentaa toimintaa Kampin Korttelin leijuvalta lautalta Kallion kivijalkaan. Alueella vaikuttaa paljon ihmisiä, jotka ovat reissuillaan kohdanneet samaa iloista tunnelmaa tapasten ympärillä kuin me. On mahtavaa nostaa yhdessä näitä fiiliksiä esiin superkiinnostavalla Franzeninaukiolla, We Are Groupin Anders Westerholm kertoo.

Alunperin Helsingin Vanhan Kauppahallin magneetiksi rakennetun kahvila-ravintola Storyn puoleensavetävä tunnelma levittäytyy syksyllä 2019 Keski-Pasilaan. Uuden kaupunginosan kivijalkaan avattava Story Tripla tulee palvelemaan asiakkaita seitsemänä päivänä viikossa aamusta iltaan.

- Huippuluokan keittiömestarien, kondiittorien sekä juoma- ja palveluosaajien yhdistelmä on kasvanut yli odotustemme kokonaisuudeksi, joka palvelee laatutietoisia ystäviämme mukavan matalalla kynnyksellä. Keski-Pasilan muutostöiden mittakaava on valtava, nyt rakennetaan kokonaista uutta kaupunginosaa. Tuntuu todella inspiroivalta olla mukana tuomassa sydäntä ja sielua uusiin kortteleihin, We Are Groupin Matti Sarkkinen toteaa.

We Are Groupin ravintoloita ovat Sushibar + Wine, Vin-Vin, Bier-Bier, Story ja Bar Cón. Lisäksi We Are Group on mukana viini- ja olutmaahantuontiyritys Viinitiessä ja tekee ravintola-alan konsultointia, josta esimerkkinä Korttelin konseptointi ja kuratointi.


----------------------------------


Lisätiedot: Anders Westerholm, Yrittäjä, The We Are Group Oy
puh. 044 529 2399, anders@we-are.fi


Kuva median käyttöön:
https://www.dropbox.com/s/wxytds1daqybtla/We-Are-Group_Matti_Anders.jpg?dl=0
Kuvaaja: Jan Lönnberg
Kuva vapaasti käytettävissä