Sushibar + Wine tuo vastuullisen herkun, sinappisilakkanigirin ruokalistalle Silakkamarkkinoiden ajaksi

sushibar_horizontal.png
 

Mediatiedote 20.9.2017
Julkaisuvapaa heti

Sushibar + Wine tuo vastuullisen herkun, sinappisilakkanigirin ruokalistalle Silakkamarkkinoiden ajaksi

Sushibar + Wine - Kalaopas

Me Sushibar+Winessa tykkäämme maapallostamme! Siksi olemme pyrkineet viemään pääraaka-aineitamme eettisempään ja ekologisempaan suuntaan yhdessä kalatoimittajamme Kalatukku E. Erikssonin kanssa. Olemme käyttäneet ohjenuorana WWF:n kalaopasta, jossa kalat ja merenelävät luokitellaan liikennevalovärein suosittaviin, harkiten käytettäviin tai vältettäviin tuotteisiin. Haluamme tehdä osamme ympäristön puolesta ja tuotesuunnittelullamme helpottaa myös teidän, ihanien asiakkaidemme valintoja!

Sinappisilakkanigiri

Lanseeraamme silakkamarkkinoiden ajaksi vanhan suosikin, sinappisilakkanigirin. Riisin päällä on kevyesti etikkamarinoitu, pehmeä silakkafilee, sinappikastiketta sekä tilliä. Suomalainen silakka kalastetaan Selkämereltä, jossa silakkakanta on tällä hetkellä ennätyssuuri. Sinappisilakkasushi on siis sekä vastuullinen että herkullinen valinta.

Silakkanigiri on tarjolla kaikissa Sushibar + Wine -ravintoloissa 30.9- 7.10. välisenä aikana.

WWF Itämerikeräys

Syömällä silakkanigirin olet myös mukana auttamassa Itämerta. Sushibar + Wine lahjoittaa jokaista myytyä silakkanigiriannosta kohtaan 1€ meidän Sushibar + Wine loves Itämeri keräykseen, joka on toteutettu yhteistyössä WWF:n kanssa. Keräyksen tavoite on meri, joka voi hyvin ja johon on mukava pulahtaa. Kerätyt varat kohdistetaan tehokkaasti sinne, missä avun tarve on suurin: lajien, kuten vaarantuneen itämerennorpan ja uhanalaisen merikotkan suojelemiseen, öljynkestävien varusteiden hankkimiseen WWF:n vapaaehtoisille öljyntorjuntajoukoille, WWF:n saaristolajien suojelemisen tarkoitettujen talkooleirien tukemiseen.

Lisätietoa raaka-aineistamme löydät Sushibar + Winen omasta kalaoppaasta: http://www.sushibar.fi/our-fish/

——

Sushibar + Wine

Sushibar + Wine yhdistää skandiestetiikan, käsityösushin ja orgaaniset viinit. Jokainen ravintola on persoonallinen ja henkii alueensa ominaista tunnelmaa. Neljäs Sushibar + Wine ravintola avaa ovensa ydinkeskustassa joulukuussa 2017.

Sushibar + Wine Uudenmaankatu - Uudenmaankatu 15
Sushibar + Wine Freda - Fredrikinkatu 42
Sushibar + Wine Korjaamo - Kultuuritehdas Korjaamo Töölönkatu 51 a-b
UUSI Sushibar + Wine City - Avataan joulukuussa 2017

——

Lisätiedot

- Kia Arpia / We Are PR +358401775766kia@we-are.fi

Kuvat median käyttöön

https://www.dropbox.com/sh/7rlksugrpzk2oz9/AAAYsz7fd2V06wY0s45RPsAwa?dl=0
-kuvat vapaasti käytettävissä