Hip Hop & Burgers

IMG_9762.JPG

Mahtava tunnelma, hiiligrillatut burgerit ja hyvä räppi kohtaa kesäperjantaisin Vanhan Kauppahallin Storyn terassilla. Jo kolmatta kautta järjestettävä kesäklubi Hip Hop & Burgers tuo levareiden taakse joka perjantai uuden DJ:n joka tuo mukanaan omat kaikkien aikojen parhaimmat räppibiisit!

vol 2. - 9.6. DJ Marc Fred

vol 3. - 16.6 Big Chips Hip Hop & Burgers

vol 4. - 30.6 DJ Simo Soulman

vol 5. - 7.7 DJ Jaako Hurme

vol 6. - 14.7 Dj SlimKim

...... 21.7, 28.7, 4.8, 18.8 ja 25.8 DJ:t ilmoitetaan pian!

 

Klubin suojelija, TEBIAN on luonut taas uuden .T-Burgerin.

Patisserie Teemu & Markus piimäbriossin sisällä on 160g black angus -naudanlihapihvi, kypsytettyä cheddaria, pikkelöityä punasipulia, Myrttisen suolakurkkua, hunaja-dijonsinappia sekä taivaallinen ruskistettu voi-majoneesi. .T-burgerit grillataan terassilla savuavan kuumissa hiiligrilleissä.

Virallisena viininä jatkaa rakas ja raikas Akuutti Riesling joka on täydellinen kumppani burgerille.

Come as you are, paikalle pääset jalan, lastenvaunuilla, tsygällä, sporalla ja kiesillä mut bosseimmat tulee botskilla.