Hip Hop & Burgers + Story 3v!

Perjantaina 2.6. alkaa kesä. Mahtava tunnelma ja hyvä räppi kohtaa Vanhan Kauppahallin Storyn terassilla. Story täyttää kolme vuotta, ja samalla starttaa jo legendaarinen perjantaisin terassin täyttävä Hip Hop & Burgers kesäklubi. Syytä on siis isompaankin juhlaan, joten Patisserie Teemu & Markus leipoo mestoille synttärikakkutarjoilun.

Hip Hop & Burgers klubin spesiaali TEBIAN .T-Burger on taas maultaan uusi, ja luojansa mielestä renesanssi on tapahtunut loistavasti. "En tiedä mitä sanoa. Paras." toteaa klubin suojelija Tebian.

Heroux Akuutti Riesling virtaa vuolaana Viinitien viinipyörän kyydistä alkaen klo 17 joten suoraan duunista vaa frendien kans mestoille. Avajaisissa dekkejen takana Ari Djewok Kärki joten ei pitäs jäädä siitä kiinni. Koska avajaiset - niin luonnollisesti myös klassiset lappuarpajaiset iha huikein mahtavin palkinnoin. 

Tästä on hyvä alkaa ja jatkaa. Ilolla kutsumme sinut mukaan juhlimaan. Sydämellisesti tervetuloa.