OX - uusi menu

 Kuva: Nata/ wtd.fi

Kuva: Nata/ wtd.fi

OX:issa on vaihtunut iltamenu, jonka eteen keittiön väki on jälleen pistänyt parastaan. WTD blogin Nata kävi vierailulla OX:issa ja testasi samalla uuden menun. Natan fiiliksiä illalliselta voit käydä lukemassa alkuperäisestä postauksesta: http://wtd.fi/yksivuotispaiva/

Niin herkullista kuin Black Angus -härkä olikin täyteläisen punkun ryydittämänä, niin suosikiksi nousi vegeannos. Conffattua palsternakka tarjoillaan itsetehdyn kotijuuston ja minttujogurtin kanssa. Kuivattua merileväkaviaari rouskui hampaissa ja toi annokseen maanläheisyyttä. Kaiken kaikkiaan yksi parhaimmista vegeannoksista missään vähään aikaan. Päätettiin Kian kanssa jakaa kaikki annokset maistelumielessä, mutta tätä en olisi millään halunnut antaa pois.
— Nata / wtd.fi
Ennen varsinaista jälkkäriä eteen tuotiin suolaisenmakea vuohenjuustojäätelö, joka oli ihan kunkku.
— Nata / wtd.fi

Tervetuloa OX:iin! Alta voit tehdä pöytävarauksen ja olet ystäväsi kanssa askeleen lähempänä nautinnollista iltaa.