Kaartin Kut6nen

Kuusi ravintolaa, kuusi ruokalajia ja kuusi juomaa.

OX on mukana kevään Kaartin Kut6nen - Makumatka Kaartinkaupunkiin-tapahtumassa, jossa pääset ainutlaatuiselle kierrokselle Kaartinkaupungin kuuteen eri ravintolaan yhden illan aika. Opastettu kulinaarikierros järjestetään kolmannen kerran ja OX:in lisäksi mukana ovat Gastrobar Emo, Ravintola Pastis, Ragú, Restaurant Spis ja Pompier ESPA. 

Kaartin Kut6nen järjestetään keskiviikkona 19.4. ja torstaina 20.4. Kierros alkaa kaikkissa kuudesta ravintolasta samanaikaisesti klo 17.45. Jokaisessa ravintolassa ryhmää johdattaa opas joka vie illallisporukan makumatkan läpi.

Lippuja on myynnissä 30 kpl/per päivä jokaista ravintolaa kohden. Ravintola, josta lippu ostetaan toimii myös kierroksen aloituspaikkana. 

Käy hakemassa oma lippusi OX:ista! Liput tulevat myyntiin perjantaina 3.3 klo 11:00.