Sushibar + Wine avaa uuden ravintolan ydinkeskustaan

 

 

sushibar_horizontal.png
 

 

Mediatiedote 5.10.2017
Julkaisuvapaa heti

 

Sushibar + Wine avaa uuden ravintolan ydinkeskustaan.

Käsityösushia, skandinaavista muotoilua ja orgaanisia viinejä yhdistelevä kahdeksanvuotias Sushibar + Wine avaa joulukuussa uuden ravintolan uusitun Citycenterin toiseen kerrokseen, upeaan kulmatilaan Saarisen pihan äärelle
 

"Olemme puhuneet pitkään kantistemme kanssa, että ihan ydinkeskustassa pitäisi olla Sushibar+Wine. Tehtävä oli helpommin sanottu kun tehty, ja etsimme oikeaa sijaintia pitkään. Aivan keskeltä kaupunkia löysimme vihdoin paikan, johon pystymme luomaan ihan oman tunnelman. Isot, lattiasta kattoon aukeavat ikkunat muistuttavat paljon Uudenmaankadun tilaamme ja avaavat upean näkymän Saarisen pihan urbaaniin sykkeeseeen”, kertoo Anders Westerholm, Sushibar + Winen toinen omistajista.

”Citykäytävä oli mulle nuoruudessa tosi tärkeä paikka. Se oli tällaiselle hiphopparille kaiken toiminnan keskus ja kulttuurien sulatusuuni. Siellä esimerkiksi me Rähinä Recordsin perustajat kohtasimme ensimmäisen kerran. En voinut edes kuvitella, että pääsen itse avaamaan tänne ravintolaa", Anders jatkaa.

Sushibar+Winelle on tärkeää, että jokainen toimipiste heijastaa oman alueensa ominaispiirteitä ja fiilistä. Mietimme pitkään uudelle ravintolallemme täydellistä taideyhteistyökumppania ja saimmekin Aalto-yliopiston valokuvaustaiteen opiskelijat mukaan luomaan Citystä oman, ainutlaatuisen kokonaisuutensa.

”Haluamme että vierailu Sushibar + Wine City:ssä pysäyttää arjen kiireen kauniin valokuvan tavoin”, Matti Sarkkinen maalailee. Ilmaisen näyttelytilan tarjoaminen opiskelijoille on tuttua esimerkiksi Uudenmaankadulta, jossa graafisen suunnittelun opiskelijat ovat pitäneet vaihtuvia näyttelyitään jo lähes alusta asti.

”Kun aikoinaan perustimme Sushibar + Winen, meillä oli tavoite tehdä ajaton konsepti. Näin 8 vuotta myöhemmin on mukava todeta että olemme edelleen oikealla tiellä. Uskomme että menestyksemme takana ovat yhdessä tekeminen, ympäristön kunnioittaminen ja hyvä fiilis niin henkilökunnalla kun asiakkaillammekin”, Anders kertoo.
--

Sushibar + Wine yhdistää käsityösushin, skandinaavisen muotoilun ja orgaaniset viinit iloiseksi kokonaisuudeksi. Tarjoilemme asiakkaillemme ensiluokkaisista, tilauksesta valmistettua sushia ”first in, first served” -periaatteella lounaasta illalliseen saakka. Toimintamme kulmakivi on jatkuva kehitys koko tiimimme voimin, paikallisia olosuhteita ja sesonkeja kunnoittaen. Sushibar+Wine Cityssä olemme vielä entistä helpommin saavutettavissa ja ravintolamme onkin auki viikon jokaisena päivänä.
--

Sushibar + Wine Uudenmaankatu - Uudenmaankatu 15
Sushibar + Wine Freda - Fredrikinkatu 42
Sushibar + Wine Korjaamo - Kultuuritehdas Korjaamo Töölönkatu 51 a-b
UUSI Sushibar + Wine City - Avataan joulukuussa 2017
--

Lisätiedot: Kia Arpia / We Are PR / +358401775766 / kia@we-are.fi

Kuva median käyttöön: https://www.dropbox.com/sh/ieu0tmp2m4v9qvc/AABqbpqiOJwuUBtyncckp5aWa?dl=0