Story Nights goes Vegan

    Vietä ilta Vanhassa Kauppahallissa:  STORY NIGHTS GOES VEGAN!   Vuonna 1888 avattu Vanha Kauppahalli on toistasataa vuotta toiminut suomalaisen ruokaelämän keskuksena. Kauppahallin keskitilassa toimiva ravintola Story alkaa järjestää Story Nights- illallisia jossa avataan ovet hyvinkin ainutlaatuiselle mahdollisuudelle kokea iltaisin suljetun Kauppahallin erikoislaatuinen tunnelma hyvän ruoan ja juoman parissa.   Story Nights- konseptin aloittaa 28.9 vegaani illallinen. Tarjolla on Michelin-kokkien Joonas Immosen ja Markus Hurskaisen suunnittelema ja valmistama kuuden ruokalajin yllätysmenu jossa pääosaa esittää upeat suomalaiset kauden vihannekset ja juurekset.   Illallisen seurana tarjoillaan vegaaninen ja bio dynaaminen viinipaketti joka myydään erikseen paikan päällä. Tunnelmallisen kauppahallin täyttää illan aikana myös upea live musiikki. Mukaan mahtuu 60 henkeä. Vanha Kauppahalli Eteläranta, 00130 Helsinki VEGAANINEN ILTA KAUPPAHALLISSA KE 28.9.16 Helsinki, Story (klo 19-22) Liput 69 €, ikärajaton   Lipun hintaan sisältyy illallinen sekä Tiketin palvelumaksu. Mahdolliset toimitus- ja maksutapaan liittyvät kulut lisätään hinnan päälle. Tiketin palveluhinnasto on luettavissa täältä.

 

Vietä ilta Vanhassa Kauppahallissa:
STORY NIGHTS GOES VEGAN!

Vuonna 1888 avattu Vanha Kauppahalli on toistasataa vuotta toiminut suomalaisen ruokaelämän keskuksena. Kauppahallin keskitilassa toimiva ravintola Story alkaa järjestää Story Nights- illallisia jossa avataan ovet hyvinkin ainutlaatuiselle mahdollisuudelle kokea iltaisin suljetun Kauppahallin erikoislaatuinen tunnelma hyvän ruoan ja juoman parissa. 

Story Nights- konseptin aloittaa 28.9 vegaani illallinen. Tarjolla on Michelin-kokkien Joonas Immosen ja Markus Hurskaisen suunnittelema ja valmistama kuuden ruokalajin yllätysmenu jossa pääosaa esittää upeat suomalaiset kauden vihannekset ja juurekset. 

Illallisen seurana tarjoillaan vegaaninen ja biodynaaminen viinipaketti joka myydään erikseen paikan päällä. Tunnelmallisen kauppahallin täyttää illan aikana myös upea live musiikki. Mukaan mahtuu 60 henkeä.

Vanha Kauppahalli
Eteläranta, 00130 Helsinki

VEGAANINEN ILTA KAUPPAHALLISSA
KE 28.9.16 Helsinki, Story (klo 19-22)
Liput 69 €, ikärajaton


Lipun hintaan sisältyy illallinen sekä Tiketin palvelumaksu. Mahdolliset toimitus- ja maksutapaan liittyvät kulut lisätään hinnan päälle. Tiketin palveluhinnasto on luettavissa täältä.