Hip Hop & Burgers - End of season ft. D.R.E.A.M

image.jpg

 

Kesäklubi Hip Hop & Burgers laitetaan pakettiin odottamaan ensi kesän kuumia perjantai iltoja.

Viimeisenä iltana levareiden taakse nousee ei enempää eikä vähempää kuin huikean suosion saavuttanut dynaaminen duo D.R.E.A.M. Viime vuonna kuuma kaksikko soitti ensimmäisen keikkansa IKINÄ tällä samaisella kesäklubilla, ja sen jälkeen heillä onkin mennyt sitten lujaa ympäri maailmaa. Paluu rikospaikalle on vähintäänkin aiheellista tällaisenä iltana. Iha super hienoo et kalenterista löyty vapaa slotti :).

Ilta tulee olemaan akuutti ja sen takia mestoilla tottakai Akuutti Riesling, tapahtuman virallinen viini. Siirrä siis itsesi hei paikalle laaturäpin, kylmien juomien, ja kuumien . T-burgereiden ääreen. Muista laittaa hyvät kengät jalkaan, nimittän tänä iltana vedetään. Tätä ei kannata missata.

 

Ps. Ei haittaa vaikka sataisikin, nostetaan kauppahallin katto ilmaan!

 

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan.

Terveisin Storyn henksu & tebian (official party protector)