Ravintola Säiliö 468

Kaikki lähti liikkeelle puolihullusta ajatuksesta… pitää astetta paremmat grillibileet.

Jo kahtena peräkkäisenä vuotena Viinitie on vuokrannut valtavan öljysäiliön, lennättänyt paikalle huikeita viinintekijöitä ja pystyttänyt kesän kovimmat grillibakkanaalit.

Nyt jo kolmannen kerran järjestettävän Ravintola Säiliö 468:n tarkoituksena on nostattaa hyvää fiilistä, tarjota huikeita elämyksiä ja nostattaa kaupunki-, ruoka- ja juomakulttuuria.

SINÄ, tule mukaan!

Luvassa on aikaisempien vuosien tapaan laivakuljetukset Säiliö 468:lle ja Story / Vanha Kauppahallin grilliruokaa kesäisistä raaka-aineista. Juomapuolesta vastaavat Viinitien laatuviinituottajat ja pienpanimot.

Lähtölaukaus tapahtuu ke–pe 10.–12.8. klo 17:30 tai 18:30 Vanhassa kauppahallissa sijaitsevan Story / Vanha Kauppahallin terassilta, josta lähtee paatti kohti Kruunuvuorenrantaa. Paluukuljetukset irtautuvat Öljysäiliön laiturista alkaen klo 21:30.

Flow-lauantaina 13.8. aikaistamme aikatalua ja tuolloin laivat lähtevät Kauppatorilta jo kello 14:00 ja 15:00. Paluulaivat irtautuvat Öljysäiliöltä alkaen 18:00.

Mukaan mahtuu 160 nopeinta / ilta! Tapahtuma on avoin kaiken ikäisille. Lipun hinta sisältää edestakaiset laivamatkat sekä pöydän täydeltä grilliruokia. Paikanpäältä voi ostaa erikseen pientuottajien viinejä, oluita tai alkoholittomia juomia.

Liput Tiketistä

Lisätietoja: Täältä
Mukana menossa CeestaShop ja TIKETTI