Andun ja Matin kevätterveiset

Hyvä ystävä,

toivottavasti vuosi on lähtenyt positiivisesti liikenteeseen. Me olemme lähteneet todella aktiivisella jalalla liikkeelle valmistellen omaa gastronomista lippulaivaamme OXia joka aukeaa vihdoin 21.3. Teemme ravintolan Storysta tutulla porukalla, eli me + Teemu Aura ja Markus Hurskainen. Kivijalan remontointi osoitti taas hurjat puolensa kun ihan kaikki oli pakko tehdä uusiksi. Tulipahan tehtyä ja nyt on sitten mukava lähteä kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä. Nämä pari viimeistä viikkoa ennen avausta on kyllä niin uskomattoman jännittäviä.. täällä ei kukaan enää jaksa odottaa, että saadaan ovet auki! Varauskalenteri onneksi täyttyy mukavaa tahtia. Toivottavasti mekin nähdään siellä pian.

Sushibar + Wine Korjaamon suunnalla tapahtuu myös iloisia asioita kun Korjaamo Kino avasi ovensa! Ohjelmistoa voi seurata www.korjaamo.fi sivuilta ja muistutamme uutuuksista tietenkin myös Sushibarin FB:ssä. Naistenpäivää 8.3. on muuten aina vietetty erikoismenoin SB+W ravintoloissa ja emme petä tänäkään vuonna. 

Viinitie on isolla panoksella mukana kevään ViiniExpossa 18.-19.3. ja mukana tuttuun tyyliin merirosvolaivallinen kaiken maailman viinintuottajia. Nirppanokille tarjolla myös bisseuutuuksiamme, jos jano yllättää. Messulipulla on mahdollisuus lunastaa erikoisdiilejä meidän Vin-Vin ja Bier-Bier baareista, mutta niistä enemmän infoa lähempänä. Bier-Bier on myös Punavuori Pub Crawl 25.3. tapahtuman takana. Tällä kertaa teemana uudet oluet.

Storyssa tapahtuu tietenkin myös. 18.3. on Vanhan Kauppahallin Maiskiaiset After Work klo16-22 joka kerää yhteen herkkusuita kauempaakin. Nyt kannattaa myös hankkia liput seuraavalle Communal Table -dinnerille, koska paikkoja on vain parikyt per ilta. Luvassa taas unohtumaton kokemus. Näin alkukeväästä kannattaa myös olla aktiivisesti yhteydessä kevään ja kesän yksityistilaisuuksista contact@restaurantstory.fi

Ei ollut tarkoitus vain mainostaa, mutta minkäs sille voi kun on niin innoissaan!

Toivottavasti nähdään taas pian!

Andu & Matti