Tulossa pian: Kivijalkaravintolat Bar Cón Flemari ja Story Tripla

Bar-Con_Story_Tiedote_Logot-02.png

Mediatiedote 14.2.2018
Julkaisuvapaa heti


We Are Group luo elämää kaupunkikortteleihin
TULOSSA PIAN: KIVIJALKARAVINTOLAT BAR CÓN FLEMARI JA STORY TRIPLA


We Are Group keskittää ravintolatoimintojaan Helsingin kivijalkaan. Tavoitteena on elävöittää kaupungin kortteleita entisestään. Parhaillaan työn alla ovat syksyllä 2018 Bar Cón Flemari ja Pasilaan vuonna 2019 avautuva Story Tripla.

Bar Cón Flemari tuo auringon ja espanjalaisen kaaoksen Kallioon syksyllä 2018. Luvassa on aitoja tapaksia, viinejä ja oluita sekä laaja valikoima vermutteja. Noin 100 asiakaspaikan ravintola tulee sijoittumaan Franzeninaukiolle, Franzeninkadun ja Fleminginkadun risteykseen. Kesäisin ravintola ilahduttaa kalliolaisia myös terassilla.

- Oma laadukas tapasbaari Helsingissä oli pitkään unelmamme ja nyt on todella mielekästä laajentaa toimintaa Kampin Korttelin leijuvalta lautalta Kallion kivijalkaan. Alueella vaikuttaa paljon ihmisiä, jotka ovat reissuillaan kohdanneet samaa iloista tunnelmaa tapasten ympärillä kuin me. On mahtavaa nostaa yhdessä näitä fiiliksiä esiin superkiinnostavalla Franzeninaukiolla, We Are Groupin Anders Westerholm kertoo.

Alunperin Helsingin Vanhan Kauppahallin magneetiksi rakennetun kahvila-ravintola Storyn puoleensavetävä tunnelma levittäytyy syksyllä 2019 Keski-Pasilaan. Uuden kaupunginosan kivijalkaan avattava Story Tripla tulee palvelemaan asiakkaita seitsemänä päivänä viikossa aamusta iltaan.

- Huippuluokan keittiömestarien, kondiittorien sekä juoma- ja palveluosaajien yhdistelmä on kasvanut yli odotustemme kokonaisuudeksi, joka palvelee laatutietoisia ystäviämme mukavan matalalla kynnyksellä. Keski-Pasilan muutostöiden mittakaava on valtava, nyt rakennetaan kokonaista uutta kaupunginosaa. Tuntuu todella inspiroivalta olla mukana tuomassa sydäntä ja sielua uusiin kortteleihin, We Are Groupin Matti Sarkkinen toteaa.

We Are Groupin ravintoloita ovat Sushibar + Wine, Vin-Vin, Bier-Bier, Story ja Bar Cón. Lisäksi We Are Group on mukana viini- ja olutmaahantuontiyritys Viinitiessä ja tekee ravintola-alan konsultointia, josta esimerkkinä Korttelin konseptointi ja kuratointi.


----------------------------------


Lisätiedot: Anders Westerholm, Yrittäjä, The We Are Group Oy
puh. 044 529 2399, anders@we-are.fi


Kuva median käyttöön:
https://www.dropbox.com/s/wxytds1daqybtla/We-Are-Group_Matti_Anders.jpg?dl=0
Kuvaaja: Jan Lönnberg
Kuva vapaasti käytettävissä

JUHLAPYHIEN AUKIOLOT

ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12

OX 16->
SUSHIBAR + WINE FREDA 14-21
STORY KORTTELI 11-17.30
 

AATON AATTO 23.12


SUSHIBAR + WINE FREDA 11-22 (keittiö 21:30)
STORY KORTTELI 11-22 (keittiö 21.30)
BIER-BIER 16-00
BAR CÓN 15-00
VIN-VIN 16-00
SUSHIBAR + WINE UK  11-22 (keittiö 21:30)
SUSHIBAR + WINE KORJAAMO 11-22 (keittiö 21:30)
SUSHIBAR + WINE CITY  11-22 (keittiö 21:30)
STORY VANHA KAUPPAHALLI 8-20 (keittiö sulkeutuu 17.00)

JOULUAATTO 24.12


STORY VANHA KAUPPAHALLI 8-14 (tarjolla perinteisesti riisipuuroa ja herkkuja vitriinistä)

JOULUPÄIVÄ 25.12 & TAPANINPÄIVÄ 26.12

Kaikki ravintolamme ovat suljettu ja henkilökuntamme viettää ansaittua jouluvapaata.

UUDENVUODENAATTO 31.12

OX 16-
SUSHIBAR + WINE FREDA 14-21
STORY KORTTELI 11-18 (keittiö 17.30)
BIER-BIER 16-02
BAR CÓN 14-02
VIN-VIN 14-02
STORY VANHA KAUPPAHALLI 8-20 (keittiö sulkeutuu 15.00)
SUSHIBAR + WINE CITY 14-21

UUDENVUODENPÄIVÄ 1.1


SUSHIBAR + WINE FREDA 14-21
STORY KORTTELI 1.1 11-18 (keittiö 17.30)
SUSHIBAR + WINE CITY 14-21
 

LOPPIAINEN

OX 16-
SUSHIBAR + WINE FREDA 14-23
STORY KORTTELI 11-18 (keittiö 17.30)
BIER-BIER 14-02
BAR CÓN 14-00
VIN-VIN 14-02
SUSHIBAR + WINE UK 14-23
SUSHIBAR + WINE KORJAAMO 14-23
SUSHIBAR + WINE CITY 14-23
STORY VANHA KAUPPAHALLI 10-17 (keittiö klo 10.00-16.30).

 

Mimmit juo bisseä

Oletko ikinä ajatellut mikä olut sopisi hyvin kakun seuraksi? Tai voiko ylipäätään olutta juoda kakun kanssa? Huippusuositun Mimmit juo kaljaa - pt.1 irtokarkit -tapahtuman seuraavassa osassa testataan miten kakkukestit toimivat bissen kanssa. Oppaana makuyhdistelmiin toimii olutasiantuntija ja kakkujen rakastaja Anikó Lehtinen. Kakut on leiponut Koko Suomi Leipoo-ohjelmastakin tuttu tuomari, Markus - Patisserie Teemu ja Markus-leipomosta.

Olut & Kakkuyhdistelmät:

Hapan Marjasour & tummasuklaamoussea, kirsikkaa ja lakukaramellia
---
Sitruksinen Session Ipa & sitruunaruohoa, valkosuklaata ja passionhedelmää
---
Paahteinen Stout & tonkapapua, maitosuklaata, aprikoosia ja mausteista kurpitsaa
----
Raikas Witbier & mansikkaa, vaniljaa ja sitruunaa

--

Mimmit Juo Bisseä on tapahtuma joka järjestetään teille kaikille upeille naisille. On aika haudata ennakkoluulot, unohtaa pussikalja-traumat ja hyppätä mukaan tutustumaan laajaan olutmaailmaan. Tapahtuman vetäjänä on kaksi intohimoista bissemimmiä Aniko ja Jella.

Aniko Lehtinen on pitkän linjan olutasiantuntija ja ruuasta ja juomasta kirjoittava freelance-toimittaja, joka on naimisissa oluentekijän kanssa. Aniko pitää myös Punavuori Gourmet - blogia.

Vaimomatskuu-blogia pyörittävä Jella Bertell tituleeraa itseään olutnautiskelijaksi. Hänelle oluissa on kyse ensisijaisesti makuelämyksistä, tosin myös oluenpano on ruvennut viime aikoina kiinnostamaan. 

Vietetään yhdessä mukava parituntinen after work oluen parissa ja etsitään omaan makupalettiin sopiva olutlaji. Tarkoitus ei ole pitää olutkoulua, emme opeta videotykillä oluen valmistusta yms. vaikka Aniko juttelee mielellään myös siitä. Kutsutaan myös mukaan yllättäviä ruokayhteistyökumppaneita, paritetaan olutta irtokarkkien, vegaaniruuan yms kanssa.

Tapahtuman osallistumismaksu on oluiden omakustannehinta.

 

Sushibar + Wine avaa uuden ravintolan ydinkeskustaan

 

 

sushibar_horizontal.png
 

 

Mediatiedote 5.10.2017
Julkaisuvapaa heti

 

Sushibar + Wine avaa uuden ravintolan ydinkeskustaan.

Käsityösushia, skandinaavista muotoilua ja orgaanisia viinejä yhdistelevä kahdeksanvuotias Sushibar + Wine avaa joulukuussa uuden ravintolan uusitun Citycenterin toiseen kerrokseen, upeaan kulmatilaan Saarisen pihan äärelle
 

"Olemme puhuneet pitkään kantistemme kanssa, että ihan ydinkeskustassa pitäisi olla Sushibar+Wine. Tehtävä oli helpommin sanottu kun tehty, ja etsimme oikeaa sijaintia pitkään. Aivan keskeltä kaupunkia löysimme vihdoin paikan, johon pystymme luomaan ihan oman tunnelman. Isot, lattiasta kattoon aukeavat ikkunat muistuttavat paljon Uudenmaankadun tilaamme ja avaavat upean näkymän Saarisen pihan urbaaniin sykkeeseeen”, kertoo Anders Westerholm, Sushibar + Winen toinen omistajista.

”Citykäytävä oli mulle nuoruudessa tosi tärkeä paikka. Se oli tällaiselle hiphopparille kaiken toiminnan keskus ja kulttuurien sulatusuuni. Siellä esimerkiksi me Rähinä Recordsin perustajat kohtasimme ensimmäisen kerran. En voinut edes kuvitella, että pääsen itse avaamaan tänne ravintolaa", Anders jatkaa.

Sushibar+Winelle on tärkeää, että jokainen toimipiste heijastaa oman alueensa ominaispiirteitä ja fiilistä. Mietimme pitkään uudelle ravintolallemme täydellistä taideyhteistyökumppania ja saimmekin Aalto-yliopiston valokuvaustaiteen opiskelijat mukaan luomaan Citystä oman, ainutlaatuisen kokonaisuutensa.

”Haluamme että vierailu Sushibar + Wine City:ssä pysäyttää arjen kiireen kauniin valokuvan tavoin”, Matti Sarkkinen maalailee. Ilmaisen näyttelytilan tarjoaminen opiskelijoille on tuttua esimerkiksi Uudenmaankadulta, jossa graafisen suunnittelun opiskelijat ovat pitäneet vaihtuvia näyttelyitään jo lähes alusta asti.

”Kun aikoinaan perustimme Sushibar + Winen, meillä oli tavoite tehdä ajaton konsepti. Näin 8 vuotta myöhemmin on mukava todeta että olemme edelleen oikealla tiellä. Uskomme että menestyksemme takana ovat yhdessä tekeminen, ympäristön kunnioittaminen ja hyvä fiilis niin henkilökunnalla kun asiakkaillammekin”, Anders kertoo.
--

Sushibar + Wine yhdistää käsityösushin, skandinaavisen muotoilun ja orgaaniset viinit iloiseksi kokonaisuudeksi. Tarjoilemme asiakkaillemme ensiluokkaisista, tilauksesta valmistettua sushia ”first in, first served” -periaatteella lounaasta illalliseen saakka. Toimintamme kulmakivi on jatkuva kehitys koko tiimimme voimin, paikallisia olosuhteita ja sesonkeja kunnoittaen. Sushibar+Wine Cityssä olemme vielä entistä helpommin saavutettavissa ja ravintolamme onkin auki viikon jokaisena päivänä.
--

Sushibar + Wine Uudenmaankatu - Uudenmaankatu 15
Sushibar + Wine Freda - Fredrikinkatu 42
Sushibar + Wine Korjaamo - Kultuuritehdas Korjaamo Töölönkatu 51 a-b
UUSI Sushibar + Wine City - Avataan joulukuussa 2017
--

Lisätiedot: Kia Arpia / We Are PR / +358401775766 / kia@we-are.fi

Kuva median käyttöön: https://www.dropbox.com/sh/ieu0tmp2m4v9qvc/AABqbpqiOJwuUBtyncckp5aWa?dl=0

Sushibar + Wine tuo vastuullisen herkun, sinappisilakkanigirin ruokalistalle Silakkamarkkinoiden ajaksi

sushibar_horizontal.png
 

Mediatiedote 20.9.2017
Julkaisuvapaa heti

Sushibar + Wine tuo vastuullisen herkun, sinappisilakkanigirin ruokalistalle Silakkamarkkinoiden ajaksi

Sushibar + Wine - Kalaopas

Me Sushibar+Winessa tykkäämme maapallostamme! Siksi olemme pyrkineet viemään pääraaka-aineitamme eettisempään ja ekologisempaan suuntaan yhdessä kalatoimittajamme Kalatukku E. Erikssonin kanssa. Olemme käyttäneet ohjenuorana WWF:n kalaopasta, jossa kalat ja merenelävät luokitellaan liikennevalovärein suosittaviin, harkiten käytettäviin tai vältettäviin tuotteisiin. Haluamme tehdä osamme ympäristön puolesta ja tuotesuunnittelullamme helpottaa myös teidän, ihanien asiakkaidemme valintoja!

Sinappisilakkanigiri

Lanseeraamme silakkamarkkinoiden ajaksi vanhan suosikin, sinappisilakkanigirin. Riisin päällä on kevyesti etikkamarinoitu, pehmeä silakkafilee, sinappikastiketta sekä tilliä. Suomalainen silakka kalastetaan Selkämereltä, jossa silakkakanta on tällä hetkellä ennätyssuuri. Sinappisilakkasushi on siis sekä vastuullinen että herkullinen valinta.

Silakkanigiri on tarjolla kaikissa Sushibar + Wine -ravintoloissa 30.9- 7.10. välisenä aikana.

WWF Itämerikeräys

Syömällä silakkanigirin olet myös mukana auttamassa Itämerta. Sushibar + Wine lahjoittaa jokaista myytyä silakkanigiriannosta kohtaan 1€ meidän Sushibar + Wine loves Itämeri keräykseen, joka on toteutettu yhteistyössä WWF:n kanssa. Keräyksen tavoite on meri, joka voi hyvin ja johon on mukava pulahtaa. Kerätyt varat kohdistetaan tehokkaasti sinne, missä avun tarve on suurin: lajien, kuten vaarantuneen itämerennorpan ja uhanalaisen merikotkan suojelemiseen, öljynkestävien varusteiden hankkimiseen WWF:n vapaaehtoisille öljyntorjuntajoukoille, WWF:n saaristolajien suojelemisen tarkoitettujen talkooleirien tukemiseen.

Lisätietoa raaka-aineistamme löydät Sushibar + Winen omasta kalaoppaasta: http://www.sushibar.fi/our-fish/

——

Sushibar + Wine

Sushibar + Wine yhdistää skandiestetiikan, käsityösushin ja orgaaniset viinit. Jokainen ravintola on persoonallinen ja henkii alueensa ominaista tunnelmaa. Neljäs Sushibar + Wine ravintola avaa ovensa ydinkeskustassa joulukuussa 2017.

Sushibar + Wine Uudenmaankatu - Uudenmaankatu 15
Sushibar + Wine Freda - Fredrikinkatu 42
Sushibar + Wine Korjaamo - Kultuuritehdas Korjaamo Töölönkatu 51 a-b
UUSI Sushibar + Wine City - Avataan joulukuussa 2017

——

Lisätiedot

- Kia Arpia / We Are PR +358401775766kia@we-are.fi

Kuvat median käyttöön

https://www.dropbox.com/sh/7rlksugrpzk2oz9/AAAYsz7fd2V06wY0s45RPsAwa?dl=0
-kuvat vapaasti käytettävissä

Pikku Roba - Isot bileet

IMG_9763.JPG

Sunnuntaina 11.6 vietetään Helsinki-päivää ja kaupunki on täynnä ihania tapahtumia. Myös OX on mukana juhlassa kun Pikku Roba - Isot Bileet elävöittää meidän pienen kotikadun.

MUK-1 Viiniauto tulee "peitetehtävään" mehukiskaksi josta tarjoillaan Teemun keittämää vadelma-minttu mehua jossa on mausteena vihreää kardemummaa ja limeä sekä kylmää kanelikaakaota ja passion vaahtoa. OX:in edustalla keittiön jengi grillaa Big Green Egg- hiiligrilleillä pitaleipiä mausteisella possulla tai bataatilla.

Tervetuloa viettämään mukavaa sunnuntaita!

Hip Hop & Burgers

IMG_9762.JPG

Mahtava tunnelma, hiiligrillatut burgerit ja hyvä räppi kohtaa kesäperjantaisin Vanhan Kauppahallin Storyn terassilla. Jo kolmatta kautta järjestettävä kesäklubi Hip Hop & Burgers tuo levareiden taakse joka perjantai uuden DJ:n joka tuo mukanaan omat kaikkien aikojen parhaimmat räppibiisit!

vol 2. - 9.6. DJ Marc Fred

vol 3. - 16.6 Big Chips Hip Hop & Burgers

vol 4. - 30.6 DJ Simo Soulman

vol 5. - 7.7 DJ Jaako Hurme

vol 6. - 14.7 Dj SlimKim

...... 21.7, 28.7, 4.8, 18.8 ja 25.8 DJ:t ilmoitetaan pian!

 

Klubin suojelija, TEBIAN on luonut taas uuden .T-Burgerin.

Patisserie Teemu & Markus piimäbriossin sisällä on 160g black angus -naudanlihapihvi, kypsytettyä cheddaria, pikkelöityä punasipulia, Myrttisen suolakurkkua, hunaja-dijonsinappia sekä taivaallinen ruskistettu voi-majoneesi. .T-burgerit grillataan terassilla savuavan kuumissa hiiligrilleissä.

Virallisena viininä jatkaa rakas ja raikas Akuutti Riesling joka on täydellinen kumppani burgerille.

Come as you are, paikalle pääset jalan, lastenvaunuilla, tsygällä, sporalla ja kiesillä mut bosseimmat tulee botskilla.