Ravintolapäällikkö Bar Cón Flemarille

Bar Cón Flemari tuo auringon ja espanjalaisen kaaoksen Kallioon syksyllä 2018. Luvassa on elävä ravintola, jossa kokemusten ja elämysten lisäksi tarjoillaan maistuvia annoksia, erinomaisia viinejä, oluita sekä inspiroivia drinkkejä. Reilun 100 asiakaspaikan ravintola ilahduttaa kalliolaisia kesäisin myös terassilla. Etsimme uuteen sijaintiimme nyt ravintolapäällikköä!

Olet etsimämme tyyppi, jos:
- Olet asiakaspalvelija, joka nauttii myymisestä
- Sinulla on esimiestausta ja kokemusvuosia plakkarissa
- Osaat käyttää laskinta ja tykkäät budjetoinnista ja suunnittelusta
- Olet oma-aloitteinen, iloinen ja yhteistyökykyinen
- Sinulla on kova työmoraali ja olet tarkka yksityiskohdissa
- Haluat päästä kehittämään kokonaisuutta ja tuotteita
- Olet vähän hullu ja haluat heittäytyä espanjalaiseen kaaokseen

Plus-pisteitä kartutat, jos sinulla on:
- Kokemusta sekä baaripuolelta että ruokaravintolasta
- Restolution- ja MaRa-Plan käyttökokemusta

Vie urasi seuraavalle tasolle ja lähetä videomuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen rekry@we-are.fi.
Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä, ole siis nopea!

Bar Cón on elävä tapasbaari, jossa autenttiset Barcelonan maut löytävät ystävänsä. Ravintolamme leijuu lautalla Korttelin päällä ja sykkii elämän iloa viikon jokaisena päivänä lounaasta iltamyöhään saakka. Uusi ravintolamme aukee Fleminginkadulle syksyllä 2018.
Olemme valmistaneet menun joka perustuu espanjalaisille klassikoille Barcelonasta San Sebastianiin. "On tyypillistä, että välillä joutuu matkustamaan pidemmälle nähdäkseen lähelle ja perusasioiden tekeminen pieteetillä on todella inspiroivaa. Tuomme runsaasti raaka-aineita kotiseuduiltani, mikä on tehnyt olostani hyvin kotoisan", keittiömestari Javier Ahedo kertoo.
Voidaan sanoa, että Bar Cónia on valmisteltu yli 10 vuotta. Viinimaahantuonnillamme on vahvat juuret Espanjassa ja tämä tapasbaari on kaiken sen hauskan ruumiillistuma, mitä olemme siellä asuessamme ja reissatessamme saaneet kokea. Erikoisuutena mainittakoon Pohjolan laajin valikoima vermutteja.