Kokki ravintola Storyyn

408A5811.jpg

Haluaisitko liittyä Storyn huippujengiin? Etsimme nyt reipasta ja rivakkaa kokkia, joka pystyy ottamaan haltuun sekä keittiömme Korttelissa ja Kauppahallissa että catering-tilaisuudet vaihtuvissa lokaatioissa.

Sinulla on vähintään 2-3 vuoden kokemus alalta. Olet tiimityöskentelijä, jolla veitsi pysyy kädessä myös kiireen keskellä. Haluat kehittyä urallasi, pystyt toimimaan itsenäisesti ja olet innokas oppimaan uutta.  

Me tarjoamme sinulle täydet tunnit tai joustavan, osa-aikaisen työn, ihanat työkaverit, mielenkiintoisen työympäristön, osaavan ja tukevan esimiestiimin. Jos olet se, jota etsimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen markus@patisserietm.fi. Otsikoi hakemuksesi "Kokki, Story (catering)". Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.