Kokki Bar Cón Kortteliin

Kokki Bar Cón Kortteliin

Haemme Bar Cónin keittiötiimiin kokkia jolta löytyy aiempaa keittiökokemusta. Sinulla on kunnianhimoa, reipasta asennetta, tiimityöskentelytaitoja ja paineensietokykyä.

Me tarjoamme sinulle hyvän kokopäiväisen työn, mahtavan työympäristön keskeisellä sijainnilla, kilpailukykyisen palkan ja loistavat henkilökuntaedut !  Jos olet valmis kehittämään omaa ammattitaitoasi ja liittymään huippujengiin niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@we-are.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Osa-aikaisia tarjoilijoita


Etsimme joukkoomme osa-aikaisia tarjoilijoita täydentämään upeaa työporukkaamme! Oletko nopea jaloistasi, prikka pysyy kädessäsi, ymmärrät viinejä ja rakastat sushia, olet parhaimmillasi asiakkaiden parissa ja selviät tiukoistakin paikoista hymyssäsuin? Me tarjoamme sinulle kivan duunipaikan parhaiden työkavereiden kanssa, hyvät henksuedut ja sopivasti haastetta. Edellytämme työntekijöiltämme anniskelupassia, joten onhan sinulla myös se vyön alla! Jos koet olevasi juuri oikea tyyppi meille, niin laitathan hakemuksesi pian osoitteeseen rekry@we-are.fi otsikolla "Tarjoilija, Sushibar+Wine". Liitäthän mukaan myös cv:si. Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä!

Kokki ravintola Storyyn kesäksi

408A5811.jpg

Haluaisitko liittyä meidän huippujengiin? Etsimme Ravintola Storyyn osa-aikaista kokkia kesäksi 2018 täydentämään keittiötiimejämme.

Sinulla on jo kokemusta keittiötyöstä. Olet reipas tiimityöskentelijä, jolla veitsi pysyy kädessä myös kiireen keskellä. Haluat kehittyä urallasi ja olet innokas oppimaan uutta.

Me tarjoamme sinulle täydet tunnit tai joustavan, osa-aikaisen työn, ihanat työkaverit, mielenkiintoisen työympäristön, osaavan ja tukevan esimiestiimin. Jos olet se, jota etsimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen jere@restaurantstory.fi & markus@patisserietm.fi . Otsikoi hakemuksesi "Kokki, Story". Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä!

Kokki ravintola Storyyn

408A5811.jpg

Haluaisitko liittyä Storyn huippujengiin? Etsimme nyt reipasta ja rivakkaa kokkia, joka pystyy ottamaan haltuun sekä keittiömme Korttelissa ja Kauppahallissa että catering-tilaisuudet vaihtuvissa lokaatioissa.

Sinulla on vähintään 2-3 vuoden kokemus alalta. Olet tiimityöskentelijä, jolla veitsi pysyy kädessä myös kiireen keskellä. Haluat kehittyä urallasi, pystyt toimimaan itsenäisesti ja olet innokas oppimaan uutta.  

Me tarjoamme sinulle täydet tunnit tai joustavan, osa-aikaisen työn, ihanat työkaverit, mielenkiintoisen työympäristön, osaavan ja tukevan esimiestiimin. Jos olet se, jota etsimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen markus@patisserietm.fi. Otsikoi hakemuksesi "Kokki, Story (catering)". Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Ravintolapäällikkö Bar Cón Flemarille

Bar Cón Flemari tuo auringon ja espanjalaisen kaaoksen Kallioon syksyllä 2018. Luvassa on elävä ravintola, jossa kokemusten ja elämysten lisäksi tarjoillaan maistuvia annoksia, erinomaisia viinejä, oluita sekä inspiroivia drinkkejä. Reilun 100 asiakaspaikan ravintola ilahduttaa kalliolaisia kesäisin myös terassilla. Etsimme uuteen sijaintiimme nyt ravintolapäällikköä!

Olet etsimämme tyyppi, jos:
- Olet asiakaspalvelija, joka nauttii myymisestä
- Sinulla on esimiestausta ja kokemusvuosia plakkarissa
- Osaat käyttää laskinta ja tykkäät budjetoinnista ja suunnittelusta
- Olet oma-aloitteinen, iloinen ja yhteistyökykyinen
- Sinulla on kova työmoraali ja olet tarkka yksityiskohdissa
- Haluat päästä kehittämään kokonaisuutta ja tuotteita
- Olet vähän hullu ja haluat heittäytyä espanjalaiseen kaaokseen

Plus-pisteitä kartutat, jos sinulla on:
- Kokemusta sekä baaripuolelta että ruokaravintolasta
- Restolution- ja MaRa-Plan käyttökokemusta

Vie urasi seuraavalle tasolle ja lähetä videomuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen rekry@we-are.fi.
Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä, ole siis nopea!

Bar Cón on elävä tapasbaari, jossa autenttiset Barcelonan maut löytävät ystävänsä. Ravintolamme leijuu lautalla Korttelin päällä ja sykkii elämän iloa viikon jokaisena päivänä lounaasta iltamyöhään saakka. Uusi ravintolamme aukee Fleminginkadulle syksyllä 2018.
Olemme valmistaneet menun joka perustuu espanjalaisille klassikoille Barcelonasta San Sebastianiin. "On tyypillistä, että välillä joutuu matkustamaan pidemmälle nähdäkseen lähelle ja perusasioiden tekeminen pieteetillä on todella inspiroivaa. Tuomme runsaasti raaka-aineita kotiseuduiltani, mikä on tehnyt olostani hyvin kotoisan", keittiömestari Javier Ahedo kertoo.
Voidaan sanoa, että Bar Cónia on valmisteltu yli 10 vuotta. Viinimaahantuonnillamme on vahvat juuret Espanjassa ja tämä tapasbaari on kaiken sen hauskan ruumiillistuma, mitä olemme siellä asuessamme ja reissatessamme saaneet kokea. Erikoisuutena mainittakoon Pohjolan laajin valikoima vermutteja.

Kokkeja ravintola Storyyn kesäksi

kesapaiva-2.jpg

Haluaisitko liittyä meidän huippujengiin? Etsimme Ravintola Storyyn koko- ja osa-aikaisia kokkeja kesäksi 2018 täydentämään keittiötiimejämme.

Sinulla on jo kokemusta keittiötyöstä. Olet reipas tiimityöskentelijä, jolla veitsi pysyy kädessä myös kiireen keskellä. Haluat kehittyä urallasi ja olet innokas oppimaan uutta.

Me tarjoamme sinulle täydet tunnit tai joustavan, osa-aikaisen työn, ihanat työkaverit, mielenkiintoisen työympäristön, osaavan ja tukevan esimiestiimin. Jos olet se, jota etsimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteesee markus@patisserietm.fi. Otsikoi hakemuksesi "Kokki, Story". Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

 

Koko- ja osa-aikaisia kokkeja Sushibar+Wineen

Koko- ja osa-aikaisia kokkeja Sushibar+Wineen

Etsimme kaikkiin Sushibar+Wine -ravintoloihimme koko- ja osa-aikaisia kokkeja täydentämään keittiötiimejämme.
Sinulla on jo kokemusta keittiötyöstä. Kokemus sushin valmistuksesta on plussaa mutta koulutamme toki myös alusta asti. Olet reipas tiimityöskentelijä, jolla veitsi pysyy kädessä myös kiireen keskellä. Haluat kehittyä urallasi ja olet innokas oppimaan uutta.

Me tarjoamme sinulle täydet tunnit tai joustavan, osa-aikaisen työn, ihanat työkaverit, osaavan ja tukevan esimiestiimin ja hyvät henkilökuntaedut. Jos olet se, jota etsimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Otsikoi hakemuksesi "Kokki, Sushibar". Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.