We Are Blog

Tervetuloa lukemaan We Are Blogia!

Jos rakastat ruokaa, juomaa ja aktiivista kaupunkielämää, olet oikeassa osoitteessa. Haluamme päästää teidät osaksi kulissien takana tapahtuvaa elämää. We Are Groupin olemassaolon tarkoitus on antaa ihmisten nauttia elämästä. Me luomme työksemme puitteet joiden avulla tavallisesta päivästä voi tulla erinomainen. Aseinamme on empaattinen palvelu, laadukas ruoka, kunnon juomat, viihtyisät puitteet ja hymy. Sinun vastuulla on tulla mestoille ihmisten kanssa kenen seurassa viihdyt.

We Are Groupin historia ylettyy "kauas" 2000-luvun alkupuolelle, kun kaverukset Andu ja Matti päättivät tehdä kotikaupungistaan Helsingistä nautittavamman. 

Tänä päivänä We Are Group perheeseen kuuluu seitsemän ravintolaa, kaksi baaria sekä Viinitie olut- ja viinimaahantuontiyritys. Perheemme on viime vuosina kasvanut vauhdilla, mutta itse koemme olevamme vasta alussa. Tämän blogin avulla aiomme valoittaa teille mikä tekee meistä meidät. 

We Are Blogissa jaamme ajatuksia, perkaamme toimintatapoja, tuomme esiin mahtavia persoonia tiskin takaa ja edestä, paljastamme ajankohtaisia reseptejä, käymme tutustumassa yhteistyökumppaneiden toimintaan ja fiilistelemme elämää palvelun tuolta puolen. Julkaisuja tulee noin kerran viikossa ja kirjoittajina toimii ihmisiä organisaation jokaiselta tasolta.

Tervetuloa viihtymään kanssamme.

Terveisin Sala, työharjoittelija We Are PR