Andu avautuu pt9: Uteliaisuus kiinnostelee

Istun meidän makkarissa. Tämä on mun lempihuone asunnossa, mistä muutamme ensi viikolla pois. Kahden väliaikaisosoitteen jälkeen pitäisi päästä uuteen kotiin tuohon korttelin päähän. Siellä tuleekin sitten putkiremontti ensi vuonna, jolloin päästään taas evakkoon noin puoleksi vuodeksi. Onneks me ollaan vaimon kanssa oikeasti aika innoissamme. Muutos kiinnostelee.

Tänään on ystävänpäivä ja me tiedotetaan uusista ravintoloista. Me ajateltiinkin Matin kanssa keskittää uutisia kahteen päivään vuodessa, joilla pitäisi olla merkitystä meille: ystävän- ja yrittäjän päivään. Syy, miksi käytän konditionaalia on, että yleensä yrittäjän päivänä kaikki on jotenkin mennyt jollain ärsyttävällä mikrotavalla pieleen ja päivä on saanut lähinnä surkuhupaisan merkityksen. Yrittäminen kun on niin huvittava termi. Business kiinnostelee.

WAG_Blogi_Tyomaa.jpg

Loppuvuodesta katsoimme kriittisesti sidosryhmiämme ja päätimme mm. vaihtaa taloushallinnon kumppania ja pankkia vuoden vaihteessa. Periaatteessa erinomaisen looginen, mutta nätisti sanottuna haastava päivä. Tähän liittyi idea siitä, että keskitämme Matin kanssa omistuksiamme näyttääksemme ulospäin todellisen kokoluokkamme siinä toivossa, että siitä voisi olla hyötyä tulevaisuuden potentiaalisissa neuvotteluissa. Näin on myös huomattavasti yksinkertaisempaa selittää äidille mitä tekee työkseen. Selkeys kiinnostelee.

Rähinä täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja meillä on onneksi kaiken näköistä jännittävää tiedossa vuoden läpi. Loppuviikosta lähdetään vähän vetäytymään asian tiimoilta jotta saadaan varmasti keskitettyä tarpeeksi huomiota tälle arvokkaalle asialle. Uskomatonta on kuitenkin se, että olen nyt virallisesti tullut siihen vaiheeseen elämässäni, että voin katsoa taaksepäin ja todeta, että onpa aika mennyt nopeasti. Kundien kanssa olen jotenkin kuitenkin ikuisesti saman ikäinen. Kaikki on muuttunut, mutta mikään ei ole muuttunut. Lojaalius kiinnostelee.

Tällä viikolla jouduin ilmoittamaan kilpapurjehdustiimilleni, että joudun pitämään välivuoden. En rehellisesti uskonut ajautuvani tähän tilanteeseen, mutta minkäs teet. Avomeripurjehdus on erinomainen vastapaino kaikelle, luonnonvoimia kun ei voi diktatoida vaikka kuinka yrittäisi. Tähän liittyen usein puhutaan kliseillä siitä, kuinka matkan teko on tärkeämpää kuin maaliin tuleminen. Eli vaikka pitkin hampain tulevasta kaudesta luovunkin, uskon että loppupeleissä minä olen voittaja. Perhe kiinnostelee.

Bar Cón Flemarille ja Story Böleen on uutisemme tänään. Kaksi proggista joiden toteutumista todella odotan. Siitä ei tosiaan ole hirveän kauaa kun Pakilasta tultiin vartavasten Hesarin Alkoon asioimaan, kun eivät siellä todistettavasti olleet niin tarkkoja ikärajojen suhteen. Bölen maine kovien kundien ja mimmien kasvattajana ei jäänyt mitenkään kakkoseksi kaupunginosien välisessä kisassa. Itse olin räppitermeillä ns. all city ja viihdyin ympäriinsä. Viime joulukuisen Citykäytävän avauksen jälkeen nämä tuntuukin lähinnä itsestään selviltä osoitteilta. Stadi kiinnostelee. 

-Andu Utelias

WAG_Blogi_Andu.jpg