WAG Kesäpäivä!

Kesapaiva-iso.jpg

Viime sunnuntaina kerättiin koko We Are Groupin porukka yhteen, viettämään kesäpäivää. Meidän satapäinen jengi kokoontui ensin Vanhan Kauppahallin Storyn terassille nostamaan malja kuluneelle vuodelle josta suunnattiin kahdella bussilla kohti Porvoon Emäsalossa sijaitsevaa Seikkailulaaksoa. Määränpää sekä päivän ohjelma oli yllätys kaikille osallistujille ja bussissa käytiin kovaa spekulaatiota siitä minne meidän katras on matkalla. Perillä odotti 10-rastin tehtävärata jota lähdettiin suorittamaan 10 joukkueen voimin. Tehtävärasteilla kasattiin pelastuslautta jolla käytiin pulahtamassa meressä, hiihdettiin parina, ammuttiin värikuulaaseella ja jousipyssyllä, ratkottiin pulmia silmät sidottuna sekä heitettiin kirvestä. Saunaan ja paljuun pulahti pari tuntisen seikkailun jälkeen iloinen ja kaikkensa antanut porukka. Ilta päätettiin illallisella, bileillä sekä tunnin bussimatkan päätteeksi tietenkin jatkoilla.

wearegroup-3.jpg

Kiitos jengille mahtavasta päivästä. Raskas duuni vaatii raskaat huvit ja me kaikki ollaan kyllä ehdottomasti paahdettu pää kolmantena jalkana koko kesän läpi. Kuten yrityksemme nimikin viittaa, meillä We Are Groupilla on yhteinen missio: tehdä ympäristöstämme nautittavampi. Huippujengillä on hyvä jatkaa kohti kaikkien aikojen syksyä.

/ Andu & Matti

Kesapaiva-42.jpg

Super iso kiitos kesäpäivän onnistumisesta mun järkkärikaverille Piialle, tehopakkaus-somistaja Annalle sekä huippukuvaaja Meri-Kaislalle. Sekä tietenkin meidän mahtaville bosseille, Andulle, Matille, Tonille, Teemulle ja Markukselle.

/ Kia