OX sulkee ovet, uusi Story tulossa!

18076969_407673219594994_4839457918111954868_o.jpg

Hyvä ystävät, 

Haikein, mutta päättäväisin mielin olemme päättäneet sulkea ravintola OXin ovet ensi viikon lopulla. Viimeinen illallinen tarjoillaan perjantaina 22.12.2017. Haluamme kiittää kaikkia jotka kävivät nauttimassa elämästä meidän kanssa - toivottavasti olimme luottamuksenne arvoisia.

Yrittäjänä haluan kiittää OXin mahtavaa henkilökuntaa jotka ovat tehneet uskomattoman loppukirin. Olette tinkimättömällä työllä nostaneet OXin mm. Table Onlinen arvosteluissa lähelle viitosta kaikilla osa-alueilla ruoka, tunnelma ja palvelu, well done! Hattu nousee ja sydämeni iloitsee siitä, että saamme jatkaa yhteistä matkaa monen teistä kanssa.

P5162548.jpg

Minulle ja Matille vuosi 2017 meni silmänräpäyksessä. Se piti sisällään paljon opettavaista niin hyvässä kuin pahassa. Kuten äskeisestä ilmoituksesta saatatte päätellä, emme saavuttaneet taloudellisia tavoitteita jokaisessa osoitteessa, emmekä saaneet maaliin vielä hotellineuvotteluitakaan. Fokuksemme on kuitenkin terävöitynyt entisestään ja tiivis satapäinen tiimimme on parempi kuin koskaan. Onnistuimme vastoin odotuksia myös pitämään kiinni meidän keskenäisistä keskiviikko aamiaisista.

Henkilökohtaisella tasolla vuosi kahden pienen pojan ja yrittäjävaimon kanssa on ollut erittäin opettavainen, paikoittain haastava mutta ehdottoman antoisa. Unelmaperheeni on taipunut, tukenut ja muistanut myös vaatia - älskar er. Ja jos ette sitä vielä tienneet niin Hannan Wecastin tuottamat podcastit ovat varsinaisen pod-vallankumouksen kärkenä. Toivon myös, että olen pystynyt tukemaan rakasta yhtiökumppaniani Mattia jolla henkilökohtaiset menetykset ovat testanneet jaksamisen äärirajoja. Uskomattoman hienosti olet kuitenkin pitänyt pakan kasassa.

Eilen päällikkömme esittivät ennusteensa ensi vuoden alkupuoliskolle ja uskon heistä jokaiseen. Kävimme kristallipallojen tuijottamisen päätteeksi illallisella ystäviemme Yes Yes Yes ravintolassa joka oli kertakaikkiaan mahtava kokemus. Pakko todeta, että Stadilaisella ravintolaelämällä menee erinomaisen hyvin, mahtavaa!

We Are Group keskittyy seuraavat vuodet olemassa olevien konseptien kehittämiseen. Varokaa vain.. myös teidän naapuriin saattaa ilmestyä Vin-Vin, Bier-Bier, Bar Cón, Story tai Sushibar + Wine. Itseasiassa tänään allekirjoitimmekin sopimuksen uudesta Storysta joka tosin aukeaa vasta 2019.

Nöyrin terveisin
-Andu & Co

PS. Jos sinulla on lahjakortti OXiin etkä kerkeä sinne ennenkuin suljemme, niin lahjakortit käyvät myös STORY ravintoloissa joissa hyvityksenä tarjoamme +25% lisää arvoa. Jos tämä ei miellytä, niin otatko ystävällisesti yhteyttä jenni@restaurantstory.fi , kiitos!

P4261218.jpg