Sushibar + Wine: Behind the scenes - uusi menu!

SushibarWine_BTS_171015_HenriJuvonen_9999.jpg

On taas uuden sesongin ja menumuutosten aika! Muutama viikko sitten keräännyimme porukalla Korjaamon Sushibar + Wineen, jossa keittiö oli loihtinut pöydän täyteen uusia sushiehdokkaita. Jatkoon päässeistä olimme yhtä mieltä.

Vege thaimaki. Eräs Fredan vakkariasiakkaista tilaa thaimakin aina vegenä, siitakesienillä. Maistoimme porukalla makin ja totesimme että se on todella herkullinen! Uudelta listalta tulee siis löytymään jatkossa vege-thaimaki, jossa on siitakesieniä, suolapähkinää, korianteria, srirachaa ja teriyaki kastiketta.

Tuna-kappa sashimi. Tonnikalamme jatkaa WWF kalaoppaan vihreällä listalla joten keittiö ideoi siitä raikkaan erikoissashimin. Kevyesti grillatun tonnikalasashimin päällä on salaatti kurkusta, mintusta, suolapähkinästä sekä lime-oliiviöljystä. 

Gomaki:ssa on inside-out makin sisällä paahdettua sipulia sekä avokadoa ja päällä lohta, gomakastiketta ja seesaminsiemeniä. Täyteläinen, makean hapokas Goma-kastike on tuttu meidän lounassalaateista ja se sopii paahdetun sipulin seuraksi täydellisesti.

Thai salad Meidän side-annokset saavat myös kausilisäyksen – raikkaan salaatin, jossa on zucchinia, porkkanaa, minttua ja korianteria raikkaan mausteisessa kastikkeessa.

BEEF, BEEF. BEEF!
Saimme käsiimme upeasti marmoroituneen lihan, joka suorastaan vaati, että se leikataan sashimiksi. Testikeittiössä naudanliha grillattiin kevyesti kauniin väriseksi ja marinoitiin savuaromilla maustetussa soijassa. Sen jälkeen se leikattiin ja maustettiin ponzusoijalla, kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä. Nigirin päälle laitettiin valkosipulimajoneesia ja kevätsipulia. Porukassa kuului tyytyväisiä huokauksia. Jatkamme vielä beef-tatakin & -nigirin kehittelyä ja saatatte siis löytää tämän herkun vierailemassa listaltamme hieman myöhemmin!

BEETS by Sushibar. Viime syksyn huippusuosittu punajuurimaki tekee paluun syksyksi. Inside out- rullan sisällä on kotimaista punajuurta, tuorejuustoa, tuoretta kirveliä, saksanpähkinää ja teriyaki-kastiketta.

PA030051.jpg

Jos kävelit viime sunnuntaina Uudenmaankadun Sushibar + Winen ohi, et voinut olla huomaamatta meidän puuhia. Ravintola oli täytetty valokuvauskalustolla, ihmisillä sekä yhdellä isolla koiralla. (Neo oli ilmoittautunut vapaaehtoiseksi testaamaan kuvauksesta ylijääneet sushit). Uutuussushit on nyt testattu ja kuvattu ja uusi menu julkaistaan marraskuun alussa!

SushibarWine_BTS_171015_HenriJuvonen_9967.jpg
SushibarWine_BTS_171015_HenriJuvonen_9969.jpg
PA150417.jpg
PA150428.jpg
PA150401.jpg
PA150400.jpg
SushibarWine_BTS_171015_HenriJuvonen_0005.jpg
PA150421.jpg
PA150412.jpg
PA150383.jpg

Sushibar + Wine uutiset:


Sushibar + Wine City

Kyllä! Kaupungilla velloneet huhut pitävät paikkansa. Uusi Sushibar + Wine City avataan joulukuussa Citycenteriin, upeaan kulmatilaan Saarisen pihan äärelle.  "Olemme puhuneet pitkään kantistemme kanssa, että ihan ydinkeskustassa pitäisi olla Sushibar+Wine. Tehtävä oli helpommin sanottu kun tehty, ja etsimme oikeaa sijaintia pitkään. Aivan keskeltä kaupunkia löysimme vihdoin paikan, johon pystymme luomaan ihan oman tunnelman. Isot, lattiasta kattoon aukeavat ikkunat muistuttavat paljon Uudenmaankadun tilaamme ja avaavat upean näkymän Saarisen pihan urbaaniin sykkeeseeen”


Beats, Bubbles & Sushi

Uudenmaankadun Sushibar + Winen afterwork Beats, Bubbles & Sushi järjestetään joka kuukauden viimeinen keskiviikko klo 18-22! Viini virtaa ja musiikista vastaa vaihtuvat DJ:t jotka soittavat tuoreimmat soundit urbaanista rytmimusasta elektronisempiin bängereihin. Sushia, kuplia ja hyvää musaa = täydellinen keskiviikkoilta!  Normaaliin tapaan ei pöytävarauksia, first come first served. Lämpimästi tervetuloa, kutsu kaverit messiin. ♥

Levareiden takana:
25.10. MUMIN, 29.11. DJ Luoma, 27.12. Sansibar, 31.1. Mitja Nylund, 28.2. Yasu Benjamin