Mimmit juo bisseä

Oletko ikinä ajatellut mikä olut sopisi hyvin kakun seuraksi? Tai voiko ylipäätään olutta juoda kakun kanssa? Huippusuositun Mimmit juo kaljaa - pt.1 irtokarkit -tapahtuman seuraavassa osassa testataan miten kakkukestit toimivat bissen kanssa. Oppaana makuyhdistelmiin toimii olutasiantuntija ja kakkujen rakastaja Anikó Lehtinen. Kakut on leiponut Koko Suomi Leipoo-ohjelmastakin tuttu tuomari, Markus - Patisserie Teemu ja Markus-leipomosta.

Olut & Kakkuyhdistelmät:

Hapan Marjasour & tummasuklaamoussea, kirsikkaa ja lakukaramellia
---
Sitruksinen Session Ipa & sitruunaruohoa, valkosuklaata ja passionhedelmää
---
Paahteinen Stout & tonkapapua, maitosuklaata, aprikoosia ja mausteista kurpitsaa
----
Raikas Witbier & mansikkaa, vaniljaa ja sitruunaa

--

Mimmit Juo Bisseä on tapahtuma joka järjestetään teille kaikille upeille naisille. On aika haudata ennakkoluulot, unohtaa pussikalja-traumat ja hyppätä mukaan tutustumaan laajaan olutmaailmaan. Tapahtuman vetäjänä on kaksi intohimoista bissemimmiä Aniko ja Jella.

Aniko Lehtinen on pitkän linjan olutasiantuntija ja ruuasta ja juomasta kirjoittava freelance-toimittaja, joka on naimisissa oluentekijän kanssa. Aniko pitää myös Punavuori Gourmet - blogia.

Vaimomatskuu-blogia pyörittävä Jella Bertell tituleeraa itseään olutnautiskelijaksi. Hänelle oluissa on kyse ensisijaisesti makuelämyksistä, tosin myös oluenpano on ruvennut viime aikoina kiinnostamaan. 

Vietetään yhdessä mukava parituntinen after work oluen parissa ja etsitään omaan makupalettiin sopiva olutlaji. Tarkoitus ei ole pitää olutkoulua, emme opeta videotykillä oluen valmistusta yms. vaikka Aniko juttelee mielellään myös siitä. Kutsutaan myös mukaan yllättäviä ruokayhteistyökumppaneita, paritetaan olutta irtokarkkien, vegaaniruuan yms kanssa.

Tapahtuman osallistumismaksu on oluiden omakustannehinta.

 

Sushibar + Wine avaa uuden ravintolan ydinkeskustaan

 

 

sushibar_horizontal.png
 

 

Mediatiedote 5.10.2017
Julkaisuvapaa heti

 

Sushibar + Wine avaa uuden ravintolan ydinkeskustaan.

Käsityösushia, skandinaavista muotoilua ja orgaanisia viinejä yhdistelevä kahdeksanvuotias Sushibar + Wine avaa joulukuussa uuden ravintolan uusitun Citycenterin toiseen kerrokseen, upeaan kulmatilaan Saarisen pihan äärelle
 

"Olemme puhuneet pitkään kantistemme kanssa, että ihan ydinkeskustassa pitäisi olla Sushibar+Wine. Tehtävä oli helpommin sanottu kun tehty, ja etsimme oikeaa sijaintia pitkään. Aivan keskeltä kaupunkia löysimme vihdoin paikan, johon pystymme luomaan ihan oman tunnelman. Isot, lattiasta kattoon aukeavat ikkunat muistuttavat paljon Uudenmaankadun tilaamme ja avaavat upean näkymän Saarisen pihan urbaaniin sykkeeseeen”, kertoo Anders Westerholm, Sushibar + Winen toinen omistajista.

”Citykäytävä oli mulle nuoruudessa tosi tärkeä paikka. Se oli tällaiselle hiphopparille kaiken toiminnan keskus ja kulttuurien sulatusuuni. Siellä esimerkiksi me Rähinä Recordsin perustajat kohtasimme ensimmäisen kerran. En voinut edes kuvitella, että pääsen itse avaamaan tänne ravintolaa", Anders jatkaa.

Sushibar+Winelle on tärkeää, että jokainen toimipiste heijastaa oman alueensa ominaispiirteitä ja fiilistä. Mietimme pitkään uudelle ravintolallemme täydellistä taideyhteistyökumppania ja saimmekin Aalto-yliopiston valokuvaustaiteen opiskelijat mukaan luomaan Citystä oman, ainutlaatuisen kokonaisuutensa.

”Haluamme että vierailu Sushibar + Wine City:ssä pysäyttää arjen kiireen kauniin valokuvan tavoin”, Matti Sarkkinen maalailee. Ilmaisen näyttelytilan tarjoaminen opiskelijoille on tuttua esimerkiksi Uudenmaankadulta, jossa graafisen suunnittelun opiskelijat ovat pitäneet vaihtuvia näyttelyitään jo lähes alusta asti.

”Kun aikoinaan perustimme Sushibar + Winen, meillä oli tavoite tehdä ajaton konsepti. Näin 8 vuotta myöhemmin on mukava todeta että olemme edelleen oikealla tiellä. Uskomme että menestyksemme takana ovat yhdessä tekeminen, ympäristön kunnioittaminen ja hyvä fiilis niin henkilökunnalla kun asiakkaillammekin”, Anders kertoo.
--

Sushibar + Wine yhdistää käsityösushin, skandinaavisen muotoilun ja orgaaniset viinit iloiseksi kokonaisuudeksi. Tarjoilemme asiakkaillemme ensiluokkaisista, tilauksesta valmistettua sushia ”first in, first served” -periaatteella lounaasta illalliseen saakka. Toimintamme kulmakivi on jatkuva kehitys koko tiimimme voimin, paikallisia olosuhteita ja sesonkeja kunnoittaen. Sushibar+Wine Cityssä olemme vielä entistä helpommin saavutettavissa ja ravintolamme onkin auki viikon jokaisena päivänä.
--

Sushibar + Wine Uudenmaankatu - Uudenmaankatu 15
Sushibar + Wine Freda - Fredrikinkatu 42
Sushibar + Wine Korjaamo - Kultuuritehdas Korjaamo Töölönkatu 51 a-b
UUSI Sushibar + Wine City - Avataan joulukuussa 2017
--

Lisätiedot: Kia Arpia / We Are PR / +358401775766 / kia@we-are.fi

Kuva median käyttöön: https://www.dropbox.com/sh/ieu0tmp2m4v9qvc/AABqbpqiOJwuUBtyncckp5aWa?dl=0

Sushibar + Wine tuo vastuullisen herkun, sinappisilakkanigirin ruokalistalle Silakkamarkkinoiden ajaksi

sushibar_horizontal.png
 

Mediatiedote 20.9.2017
Julkaisuvapaa heti

Sushibar + Wine tuo vastuullisen herkun, sinappisilakkanigirin ruokalistalle Silakkamarkkinoiden ajaksi

Sushibar + Wine - Kalaopas

Me Sushibar+Winessa tykkäämme maapallostamme! Siksi olemme pyrkineet viemään pääraaka-aineitamme eettisempään ja ekologisempaan suuntaan yhdessä kalatoimittajamme Kalatukku E. Erikssonin kanssa. Olemme käyttäneet ohjenuorana WWF:n kalaopasta, jossa kalat ja merenelävät luokitellaan liikennevalovärein suosittaviin, harkiten käytettäviin tai vältettäviin tuotteisiin. Haluamme tehdä osamme ympäristön puolesta ja tuotesuunnittelullamme helpottaa myös teidän, ihanien asiakkaidemme valintoja!

Sinappisilakkanigiri

Lanseeraamme silakkamarkkinoiden ajaksi vanhan suosikin, sinappisilakkanigirin. Riisin päällä on kevyesti etikkamarinoitu, pehmeä silakkafilee, sinappikastiketta sekä tilliä. Suomalainen silakka kalastetaan Selkämereltä, jossa silakkakanta on tällä hetkellä ennätyssuuri. Sinappisilakkasushi on siis sekä vastuullinen että herkullinen valinta.

Silakkanigiri on tarjolla kaikissa Sushibar + Wine -ravintoloissa 30.9- 7.10. välisenä aikana.

WWF Itämerikeräys

Syömällä silakkanigirin olet myös mukana auttamassa Itämerta. Sushibar + Wine lahjoittaa jokaista myytyä silakkanigiriannosta kohtaan 1€ meidän Sushibar + Wine loves Itämeri keräykseen, joka on toteutettu yhteistyössä WWF:n kanssa. Keräyksen tavoite on meri, joka voi hyvin ja johon on mukava pulahtaa. Kerätyt varat kohdistetaan tehokkaasti sinne, missä avun tarve on suurin: lajien, kuten vaarantuneen itämerennorpan ja uhanalaisen merikotkan suojelemiseen, öljynkestävien varusteiden hankkimiseen WWF:n vapaaehtoisille öljyntorjuntajoukoille, WWF:n saaristolajien suojelemisen tarkoitettujen talkooleirien tukemiseen.

Lisätietoa raaka-aineistamme löydät Sushibar + Winen omasta kalaoppaasta: http://www.sushibar.fi/our-fish/

——

Sushibar + Wine

Sushibar + Wine yhdistää skandiestetiikan, käsityösushin ja orgaaniset viinit. Jokainen ravintola on persoonallinen ja henkii alueensa ominaista tunnelmaa. Neljäs Sushibar + Wine ravintola avaa ovensa ydinkeskustassa joulukuussa 2017.

Sushibar + Wine Uudenmaankatu - Uudenmaankatu 15
Sushibar + Wine Freda - Fredrikinkatu 42
Sushibar + Wine Korjaamo - Kultuuritehdas Korjaamo Töölönkatu 51 a-b
UUSI Sushibar + Wine City - Avataan joulukuussa 2017

——

Lisätiedot

- Kia Arpia / We Are PR +358401775766kia@we-are.fi

Kuvat median käyttöön

https://www.dropbox.com/sh/7rlksugrpzk2oz9/AAAYsz7fd2V06wY0s45RPsAwa?dl=0
-kuvat vapaasti käytettävissä

Pikku Roba - Isot bileet

IMG_9763.JPG

Sunnuntaina 11.6 vietetään Helsinki-päivää ja kaupunki on täynnä ihania tapahtumia. Myös OX on mukana juhlassa kun Pikku Roba - Isot Bileet elävöittää meidän pienen kotikadun.

MUK-1 Viiniauto tulee "peitetehtävään" mehukiskaksi josta tarjoillaan Teemun keittämää vadelma-minttu mehua jossa on mausteena vihreää kardemummaa ja limeä sekä kylmää kanelikaakaota ja passion vaahtoa. OX:in edustalla keittiön jengi grillaa Big Green Egg- hiiligrilleillä pitaleipiä mausteisella possulla tai bataatilla.

Tervetuloa viettämään mukavaa sunnuntaita!

Hip Hop & Burgers

IMG_9762.JPG

Mahtava tunnelma, hiiligrillatut burgerit ja hyvä räppi kohtaa kesäperjantaisin Vanhan Kauppahallin Storyn terassilla. Jo kolmatta kautta järjestettävä kesäklubi Hip Hop & Burgers tuo levareiden taakse joka perjantai uuden DJ:n joka tuo mukanaan omat kaikkien aikojen parhaimmat räppibiisit!

vol 2. - 9.6. DJ Marc Fred

vol 3. - 16.6 Big Chips Hip Hop & Burgers

vol 4. - 30.6 DJ Simo Soulman

vol 5. - 7.7 DJ Jaako Hurme

vol 6. - 14.7 Dj SlimKim

...... 21.7, 28.7, 4.8, 18.8 ja 25.8 DJ:t ilmoitetaan pian!

 

Klubin suojelija, TEBIAN on luonut taas uuden .T-Burgerin.

Patisserie Teemu & Markus piimäbriossin sisällä on 160g black angus -naudanlihapihvi, kypsytettyä cheddaria, pikkelöityä punasipulia, Myrttisen suolakurkkua, hunaja-dijonsinappia sekä taivaallinen ruskistettu voi-majoneesi. .T-burgerit grillataan terassilla savuavan kuumissa hiiligrilleissä.

Virallisena viininä jatkaa rakas ja raikas Akuutti Riesling joka on täydellinen kumppani burgerille.

Come as you are, paikalle pääset jalan, lastenvaunuilla, tsygällä, sporalla ja kiesillä mut bosseimmat tulee botskilla.

Hip Hop & Burgers + Story 3v!

Perjantaina 2.6. alkaa kesä. Mahtava tunnelma ja hyvä räppi kohtaa Vanhan Kauppahallin Storyn terassilla. Story täyttää kolme vuotta, ja samalla starttaa jo legendaarinen perjantaisin terassin täyttävä Hip Hop & Burgers kesäklubi. Syytä on siis isompaankin juhlaan, joten Patisserie Teemu & Markus leipoo mestoille synttärikakkutarjoilun.

Hip Hop & Burgers klubin spesiaali TEBIAN .T-Burger on taas maultaan uusi, ja luojansa mielestä renesanssi on tapahtunut loistavasti. "En tiedä mitä sanoa. Paras." toteaa klubin suojelija Tebian.

Heroux Akuutti Riesling virtaa vuolaana Viinitien viinipyörän kyydistä alkaen klo 17 joten suoraan duunista vaa frendien kans mestoille. Avajaisissa dekkejen takana Ari Djewok Kärki joten ei pitäs jäädä siitä kiinni. Koska avajaiset - niin luonnollisesti myös klassiset lappuarpajaiset iha huikein mahtavin palkinnoin. 

Tästä on hyvä alkaa ja jatkaa. Ilolla kutsumme sinut mukaan juhlimaan. Sydämellisesti tervetuloa.

Grand Champagne

Grand Champagne Helsinki on täällä!

Tänään torstaina starttaava, kolmipäiväinen tapahtuma kerää yhteen Vanhalle Ylioppilastalolle samppanjan ystävät, nautiskelijat sekä huippu samppanjatalot ja viinitekijät.

Samppanjan ilosanomaa julistetaan myös We Are Groupin -ravintoloissa:

logo-01.jpg

Samppanjamenu!

Samppanjaa läpi aterian? -Kyllä kiitos!
OX:issa on tarjolla 4.- ja 5 rkl menuiden seuraksi upea Philipponnat- samppanjamenu hintaan 50€.

Burger + Lasi samppanja

Korttelin ja Vanhan Kauppahallin Storyssa on tarjolla 11.-13.5. Story Burger + lasi Champagne Chouettea hintaan 25€


Helsingin Vanha ylioppilastalo
To 11.5. klo 15-21
Pe 12.5. klo 15-21
La 13.5. klo 12-20

Liput verkkokaupasta http://www.ceestashop.fi/tuotteet/tapahtumat/15/Tapahtuma ohjelma www.grandchampagnehelsinki.fi

Tapahtuman nettisivuilta löydät tarkemmat tiedot mukana olevista samppanjataloista ja samppanjoista sekä yhteistyökumppaneista ja tapahtumaan liittyvistä tarjouksista