Grand Champagne

Grand Champagne Helsinki on täällä!

Tänään torstaina starttaava, kolmipäiväinen tapahtuma kerää yhteen Vanhalle Ylioppilastalolle samppanjan ystävät, nautiskelijat sekä huippu samppanjatalot ja viinitekijät.

Samppanjan ilosanomaa julistetaan myös We Are Groupin -ravintoloissa:

logo-01.jpg

Samppanjamenu!

Samppanjaa läpi aterian? -Kyllä kiitos!
OX:issa on tarjolla 4.- ja 5 rkl menuiden seuraksi upea Philipponnat- samppanjamenu hintaan 50€.

Burger + Lasi samppanja

Korttelin ja Vanhan Kauppahallin Storyssa on tarjolla 11.-13.5. Story Burger + lasi Champagne Chouettea hintaan 25€


Helsingin Vanha ylioppilastalo
To 11.5. klo 15-21
Pe 12.5. klo 15-21
La 13.5. klo 12-20

Liput verkkokaupasta http://www.ceestashop.fi/tuotteet/tapahtumat/15/Tapahtuma ohjelma www.grandchampagnehelsinki.fi

Tapahtuman nettisivuilta löydät tarkemmat tiedot mukana olevista samppanjataloista ja samppanjoista sekä yhteistyökumppaneista ja tapahtumaan liittyvistä tarjouksista

Arvonta - Kaartin6

Restaurant OX on mukana tämän kevään Kaartin Kut6nen - Makumatka Kaartinkaupunkiin-tapahtumassa. Jokaisen ruokarakastajan unelmakierros yhdistää jälleen kuusi Kaartinkaupungin ravintolaa tarjoten ainutlaatuisen elämyksen hyvien makujen parissa, superhyvää fiilistä unohtamatta! Mukana ovat OX:in lisäksi Emo, Pastis, Ragú, Spis ja Pompier Espa.

Liput ovat jo loppuunmyyty mutta haluamme hemmotella yhtä onnekasta lipulla ke 19.4. kierrokseen. We are Groupin facebook-sivuilla on nyt käynnissä arvonta, josta voit voittaa upean illan ruuan ja viinin parissa. Voittajan ei tarvitse nauttia illasta yksin sillä mukana kierroksella on 29 muuta herkuttelijaa. Arvonta suoritetaan pe 24.3.

Kaartin Kut6nen

Kuusi ravintolaa, kuusi ruokalajia ja kuusi juomaa.

OX on mukana kevään Kaartin Kut6nen - Makumatka Kaartinkaupunkiin-tapahtumassa, jossa pääset ainutlaatuiselle kierrokselle Kaartinkaupungin kuuteen eri ravintolaan yhden illan aika. Opastettu kulinaarikierros järjestetään kolmannen kerran ja OX:in lisäksi mukana ovat Gastrobar Emo, Ravintola Pastis, Ragú, Restaurant Spis ja Pompier ESPA. 

Kaartin Kut6nen järjestetään keskiviikkona 19.4. ja torstaina 20.4. Kierros alkaa kaikkissa kuudesta ravintolasta samanaikaisesti klo 17.45. Jokaisessa ravintolassa ryhmää johdattaa opas joka vie illallisporukan makumatkan läpi.

Lippuja on myynnissä 30 kpl/per päivä jokaista ravintolaa kohden. Ravintola, josta lippu ostetaan toimii myös kierroksen aloituspaikkana. 

Käy hakemassa oma lippusi OX:ista! Liput tulevat myyntiin perjantaina 3.3 klo 11:00.

OX - uusi menu

Kuva: Nata/ wtd.fi

Kuva: Nata/ wtd.fi

OX:issa on vaihtunut iltamenu, jonka eteen keittiön väki on jälleen pistänyt parastaan. WTD blogin Nata kävi vierailulla OX:issa ja testasi samalla uuden menun. Natan fiiliksiä illalliselta voit käydä lukemassa alkuperäisestä postauksesta: http://wtd.fi/yksivuotispaiva/

Niin herkullista kuin Black Angus -härkä olikin täyteläisen punkun ryydittämänä, niin suosikiksi nousi vegeannos. Conffattua palsternakka tarjoillaan itsetehdyn kotijuuston ja minttujogurtin kanssa. Kuivattua merileväkaviaari rouskui hampaissa ja toi annokseen maanläheisyyttä. Kaiken kaikkiaan yksi parhaimmista vegeannoksista missään vähään aikaan. Päätettiin Kian kanssa jakaa kaikki annokset maistelumielessä, mutta tätä en olisi millään halunnut antaa pois.
— Nata / wtd.fi
Ennen varsinaista jälkkäriä eteen tuotiin suolaisenmakea vuohenjuustojäätelö, joka oli ihan kunkku.
— Nata / wtd.fi

Tervetuloa OX:iin! Alta voit tehdä pöytävarauksen ja olet ystäväsi kanssa askeleen lähempänä nautinnollista iltaa.

Truffle it up @ Bar Cón

Oletko jo kokeillut meidän tryffelöityjä annoksia? Saimme satsin Navarralaisia mustia tryffeleitä ja nyt sinulla on mahdollisuus kruunata lempiannoksesi. Tryffeli sopii täydellisesti esimerkiksi cannelonin, tartar pintxon tai vaikka huevos rotos -annoksen päälle. 

Tervetuloa Bar Cónin illalliselle nauttimaan espanjalaisista makuelämyksistä ja rennosta tunnelmasta.