Pikku Roba - Isot bileet

IMG_9763.JPG

Sunnuntaina 11.6 vietetään Helsinki-päivää ja kaupunki on täynnä ihania tapahtumia. Myös OX on mukana juhlassa kun Pikku Roba - Isot Bileet elävöittää meidän pienen kotikadun.

MUK-1 Viiniauto tulee "peitetehtävään" mehukiskaksi josta tarjoillaan Teemun keittämää vadelma-minttu mehua jossa on mausteena vihreää kardemummaa ja limeä sekä kylmää kanelikaakaota ja passion vaahtoa. OX:in edustalla keittiön jengi grillaa Big Green Egg- hiiligrilleillä pitaleipiä mausteisella possulla tai bataatilla.

Tervetuloa viettämään mukavaa sunnuntaita!

Hip Hop & Burgers

IMG_9762.JPG

Mahtava tunnelma, hiiligrillatut burgerit ja hyvä räppi kohtaa kesäperjantaisin Vanhan Kauppahallin Storyn terassilla. Jo kolmatta kautta järjestettävä kesäklubi Hip Hop & Burgers tuo levareiden taakse joka perjantai uuden DJ:n joka tuo mukanaan omat kaikkien aikojen parhaimmat räppibiisit!

vol 2. - 9.6. DJ Marc Fred

vol 3. - 16.6 Big Chips Hip Hop & Burgers

vol 4. - 30.6 DJ Simo Soulman

vol 5. - 7.7 DJ Jaako Hurme

vol 6. - 14.7 Dj SlimKim

...... 21.7, 28.7, 4.8, 18.8 ja 25.8 DJ:t ilmoitetaan pian!

 

Klubin suojelija, TEBIAN on luonut taas uuden .T-Burgerin.

Patisserie Teemu & Markus piimäbriossin sisällä on 160g black angus -naudanlihapihvi, kypsytettyä cheddaria, pikkelöityä punasipulia, Myrttisen suolakurkkua, hunaja-dijonsinappia sekä taivaallinen ruskistettu voi-majoneesi. .T-burgerit grillataan terassilla savuavan kuumissa hiiligrilleissä.

Virallisena viininä jatkaa rakas ja raikas Akuutti Riesling joka on täydellinen kumppani burgerille.

Come as you are, paikalle pääset jalan, lastenvaunuilla, tsygällä, sporalla ja kiesillä mut bosseimmat tulee botskilla.

Hip Hop & Burgers + Story 3v!

Perjantaina 2.6. alkaa kesä. Mahtava tunnelma ja hyvä räppi kohtaa Vanhan Kauppahallin Storyn terassilla. Story täyttää kolme vuotta, ja samalla starttaa jo legendaarinen perjantaisin terassin täyttävä Hip Hop & Burgers kesäklubi. Syytä on siis isompaankin juhlaan, joten Patisserie Teemu & Markus leipoo mestoille synttärikakkutarjoilun.

Hip Hop & Burgers klubin spesiaali TEBIAN .T-Burger on taas maultaan uusi, ja luojansa mielestä renesanssi on tapahtunut loistavasti. "En tiedä mitä sanoa. Paras." toteaa klubin suojelija Tebian.

Heroux Akuutti Riesling virtaa vuolaana Viinitien viinipyörän kyydistä alkaen klo 17 joten suoraan duunista vaa frendien kans mestoille. Avajaisissa dekkejen takana Ari Djewok Kärki joten ei pitäs jäädä siitä kiinni. Koska avajaiset - niin luonnollisesti myös klassiset lappuarpajaiset iha huikein mahtavin palkinnoin. 

Tästä on hyvä alkaa ja jatkaa. Ilolla kutsumme sinut mukaan juhlimaan. Sydämellisesti tervetuloa.

Grand Champagne

Grand Champagne Helsinki on täällä!

Tänään torstaina starttaava, kolmipäiväinen tapahtuma kerää yhteen Vanhalle Ylioppilastalolle samppanjan ystävät, nautiskelijat sekä huippu samppanjatalot ja viinitekijät.

Samppanjan ilosanomaa julistetaan myös We Are Groupin -ravintoloissa:

logo-01.jpg

Samppanjamenu!

Samppanjaa läpi aterian? -Kyllä kiitos!
OX:issa on tarjolla 4.- ja 5 rkl menuiden seuraksi upea Philipponnat- samppanjamenu hintaan 50€.

Burger + Lasi samppanja

Korttelin ja Vanhan Kauppahallin Storyssa on tarjolla 11.-13.5. Story Burger + lasi Champagne Chouettea hintaan 25€


Helsingin Vanha ylioppilastalo
To 11.5. klo 15-21
Pe 12.5. klo 15-21
La 13.5. klo 12-20

Liput verkkokaupasta http://www.ceestashop.fi/tuotteet/tapahtumat/15/Tapahtuma ohjelma www.grandchampagnehelsinki.fi

Tapahtuman nettisivuilta löydät tarkemmat tiedot mukana olevista samppanjataloista ja samppanjoista sekä yhteistyökumppaneista ja tapahtumaan liittyvistä tarjouksista

Arvonta - Kaartin6

Restaurant OX on mukana tämän kevään Kaartin Kut6nen - Makumatka Kaartinkaupunkiin-tapahtumassa. Jokaisen ruokarakastajan unelmakierros yhdistää jälleen kuusi Kaartinkaupungin ravintolaa tarjoten ainutlaatuisen elämyksen hyvien makujen parissa, superhyvää fiilistä unohtamatta! Mukana ovat OX:in lisäksi Emo, Pastis, Ragú, Spis ja Pompier Espa.

Liput ovat jo loppuunmyyty mutta haluamme hemmotella yhtä onnekasta lipulla ke 19.4. kierrokseen. We are Groupin facebook-sivuilla on nyt käynnissä arvonta, josta voit voittaa upean illan ruuan ja viinin parissa. Voittajan ei tarvitse nauttia illasta yksin sillä mukana kierroksella on 29 muuta herkuttelijaa. Arvonta suoritetaan pe 24.3.