VUOROPÄÄLLIKKÖ

Nyt on mahdollisuus päästä osaksi huipujengiä,

Haluamme tiimiimme kokeneen edelläkävijän, joka johtaa edestä esimerkillään.  Edellytämme tulevalta vuoropäälliköltämme aikaisempaa esimieskokemusta, ravintola-alan monipuolista tuntemusta ja aitoa kiinnostusta myynnin johtamisesta ja tuloksellisuudesta. Jos olet empaattinen ja motivoitunut tiimipelaaja, joka haluaa viedä oman uransa seuraavalle tasolle, laita avoin hakemus osoitteeseen rekry@we-are.fi.

Bar Cón on elävä tapasbaari, jossa autenttiset Barcelonan maut löytävät ystävänsä. Ravintolamme leijuu lautalla Korttelin päällä ja sykkii elämän iloa viikon jokaisena päivänä lounaasta iltamyöhään saakka.  
Olemme valmistaneet menun joka perustuu espanjalaisille klassikoille Barcelonasta San Sebastianiin. "On tyypillistä, että välillä joutuu matkustamaan pidemmälle nähdäkseen lähelle ja perusasioiden tekeminen pieteetillä on todella inspiroivaa. Tuomme runsaasti raaka-aineita kotiseuduiltani, mikä on tehnyt olostani hyvin kotoisan", keittiömestari Javier Ahedo kertoo.
Voidaan sanoa, että Bar Cónia on valmisteltu yli 10 vuotta. Viinimaahantuonnillamme on vahvat juuret Espanjassa ja tämä tapasbaari on kaiken sen hauskan ruumiillistuma mitä olemme siellä asuessamme ja reissatessamme saaneet kokea. Erikoisuutena mainittakoon Pohjolan laajin valikoima vermutteja.