Graafikko & Visuaalinen Moniosaaja

Etsimme joukkoomme visuaalista moniosaajaa. Lähtökohtaisesti hallitset graafisen suunnittelun,  taittotyöt sekä valo-ja videokuvauksen. Olet digimestari ja hulluna ruoka-, juoma- ja kaupunkikulttuuriin. Osaat kiitettävästi ainakin kaikkia kolmea kotimaista kieltä ja sinulta onnistuu mm. menuiden käännöstyöt.  Olet yksi niistä jotka ns. hiffaa, tartut ideoihin lennosta ja teet niistä kauniita. 

Lähetä vapaamuotoinen videohakemus kesäkuun 1. päivään mennessä osoitteeseen kia@we-are.fi. Teemme valintamme juhannukseen mennessä ja työt alkavat sopimuksen mukaan, elo-syyskuussa.


We Are Groupin olemassaolon tarkoitus on tehdä ympäristöstämme nautittavampi. Työkalumme ovat majoitus- ja ravitsemusalan palvelut ja persoonallinen palvelu. Nimemme viestii yhdessä tekemisen tärkeydestä ja haluammekin olla alamme paras pohjoismainen toimija.