RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

mona salminen photo HIP HOP AND BURGERS STORY-2587.jpg

Haemme Kauppahallin Storyyn tulosvastuullista ravintolapäällikköä. Etsimme motivoitunutta ja vastuuntuntoista tekijää, jolla on takana vankka kokemus ravintola-alalta ja esimiestehtävistä ja joka omaa Restonomin tai vastaavan koulutuksen. Toivomme, että sinulta löytyy organisointikykyä, ymmärrystä liiketoiminnan- sekä henkilöstön johtamisesta, anniskeluvastaavan pätevyys, Maraplan- sekä Restolution-osaaminen, tiimityöskentelytaidot ja reipas asenne.

Haluamme tiimiimme luotettavan huipputyypin, joka on valmis ottamaan vastuuta ja kehittämään omaa ammattitaitoa. 

Me tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mahtavat työsuhde-edut, parhaat työkaverit ja työympäristön parhaalla sijainnilla. Jos etsit uusia haasteita ja haluat viedä uraasi eteenpäin, niin lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sekä cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.