Ravintolapäällikkö

Ravintolapäällikkö Fredan Sushibar+Wineen

Etsimme osaavaa ravintolapäällikköä Fredan Sushibar+Wineen. Sinulla on jo kokemusta esimiestyöstä ja anniskelun vastaavan hoitajan pätevyys. Haluat kehittyä työssäsi ja pystyt toimimaan itsenäisesti, muun esimiestiimin tuella. Ymmärrät tuloksellisuutta ja tunnuslukuja, ja sinulla on käsitys isosta kuvasta unohtamatta pieniä yksityiskohtia. Toimit luontevasti osana työporukkaa, johdat esimerkillä ja osaat koota henkilökuntasi tiimiksi. Pasmasi eivät mene sekaisin kiireisenkään hetken yllättäessä ja autat tiimiäsi luovimaan haastavienkin tilanteiden läpi! Restolution ja MaraPlan -taidot ovat plussaa.

Me tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vastuullisen työn Fredan ravintolamme kapteenina, ihanat työkaverit, osaavan ja tukevan esimiestiimin ja hyvät henkilökuntaedut!

Jos tunnistat itsesi, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Otsikoi hakemuksesi "Ravintolapäällikkö, Freda". Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan marras-joulukuun vaihteessa.