Vuoropäällikkö Story Kauppahalliin

kesapaiva-2.jpg

Haluaisitko liittyä meidän huippujengiin? Etsimme innokasta salin vuoropäällikköä Vanhan Kauppahallin Storyyn. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta, myynnistä ja ravintolatarjoilusta. Sinulla on myös jo hieman kokemusta esimiestyöstä tai olet halukas kehittymään omalla urallasi eteenpäin. Anniskelun vastaavan hoitajan pätevyys on takataskussasi. Tiimityöskentely on verissäsi ja johdat esimerkilläsi. Kiireenkin keskellä toimit johdonmukaisesti ja tehokkaasti. Restolution ja MaraPlan -taidot ovat plussaa.

Me tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ravintolassamme ravintolapäällikön oikeana kätenä, ihanat työkaverit, osaavan ja tukevan esimiestiimi ja hyvät henkilökuntaedut!

Jos tunnistat itsesi, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Otsikoi hakemuksesi "Vuoropäällikkö, Story". Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.