Koko- ja osa-aikaisia kokkeja Sushibar+Wineen

Koko- ja osa-aikaisia kokkeja Sushibar+Wineen

Etsimme kaikkiin Sushibar+Wine -ravintoloihimme koko- ja osa-aikaisia kokkeja täydentämään keittiötiimejämme.
Sinulla on jo kokemusta keittiötyöstä. Kokemus sushin valmistuksesta on plussaa mutta koulutamme toki myös alusta asti. Olet reipas tiimityöskentelijä, jolla veitsi pysyy kädessä myös kiireen keskellä. Haluat kehittyä urallasi ja olet innokas oppimaan uutta.

Me tarjoamme sinulle täydet tunnit tai joustavan, osa-aikaisen työn, ihanat työkaverit, osaavan ja tukevan esimiestiimin ja hyvät henkilökuntaedut. Jos olet se, jota etsimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Otsikoi hakemuksesi "Kokki, Sushibar". Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

 

OSA-AIKAISIA TARJOILIJOITA

Osa-aikainen tarjoilija City, Freda, Korjaamo

Etsimme osa-aikaisia tarjoilijoita Cityn, Fredan ja Korjaamon ravintoloihimme. Sinulla on jo kokemusta ravintolatarjoilusta ja anniskeluvastaavan pätevyys. Lautaset pysyvät käsissäsi ja handlaat myös vilkaammatkin hetket mutkitta. Asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia ja työskentelet mielelläsi osana tehokasta tiimiä.

Me tarjoamme sinulle joustavan osa-aikatyön, ihanat työkaverit, osaavan ja tukevan esimiestiimin ja hyvät henkilökuntaedut!
Jos tunnistat itsesi, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Otsikoi hakemuksesi "Tarjoilija, Sushibar". Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan marras-joulukuun vaihteessa.

Vuoropäällikkö

Vuoropäällikkö uuteen Sushibar+Wine Cityyn

Etsimme innokasta vuoropäällikköä uuteen, joulukuussa avautuvaan Sushibar+Wine Cityyn. Sinulla on kokemusta ravintolatarjoilusta ja lautaset pysyvät käsissäsi. Sinulla on myös jo hieman kokemusta esimiestyöstä tai olet halukas kehittymään omalla urallasi eteenpäin. Anniskelun vastaavan hoitajan pätevyys on takataskussasi. Tiimityöskentely on verissäsi ja johdat esimerkilläsi. Kiireenkin keskellä toimit johdonmukaisesti ja tehokkaasti. Restolution ja MaraPlan -taidot ovat plussaa.

Me tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn uudessa ravintolassamme ravintolapäällikön oikeana kätenä, ihanat työkaverit, osaavan ja tukevan esimiestiimi ja hyvät henkilökuntaedut!

Jos tunnistat itsesi, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Otsikoi hakemuksesi "Vuoropäällikkö, City". Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan marras-joulukuun vaihteessa.
 

Ravintolapäällikkö

Ravintolapäällikkö Fredan Sushibar+Wineen

Etsimme osaavaa ravintolapäällikköä Fredan Sushibar+Wineen. Sinulla on jo kokemusta esimiestyöstä ja anniskelun vastaavan hoitajan pätevyys. Haluat kehittyä työssäsi ja pystyt toimimaan itsenäisesti, muun esimiestiimin tuella. Ymmärrät tuloksellisuutta ja tunnuslukuja, ja sinulla on käsitys isosta kuvasta unohtamatta pieniä yksityiskohtia. Toimit luontevasti osana työporukkaa, johdat esimerkillä ja osaat koota henkilökuntasi tiimiksi. Pasmasi eivät mene sekaisin kiireisenkään hetken yllättäessä ja autat tiimiäsi luovimaan haastavienkin tilanteiden läpi! Restolution ja MaraPlan -taidot ovat plussaa.

Me tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vastuullisen työn Fredan ravintolamme kapteenina, ihanat työkaverit, osaavan ja tukevan esimiestiimin ja hyvät henkilökuntaedut!

Jos tunnistat itsesi, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Otsikoi hakemuksesi "Ravintolapäällikkö, Freda". Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan marras-joulukuun vaihteessa.

VUOROPÄÄLLIKKÖ

Nyt on mahdollisuus päästä osaksi huipujengiä,

Haluamme tiimiimme kokeneen edelläkävijän, joka johtaa edestä esimerkillään.  Edellytämme tulevalta vuoropäälliköltämme aikaisempaa esimieskokemusta, ravintola-alan monipuolista tuntemusta ja aitoa kiinnostusta myynnin johtamisesta ja tuloksellisuudesta. Jos olet empaattinen ja motivoitunut tiimipelaaja, joka haluaa viedä oman uransa seuraavalle tasolle, laita avoin hakemus osoitteeseen rekry@we-are.fi.

Bar Cón on elävä tapasbaari, jossa autenttiset Barcelonan maut löytävät ystävänsä. Ravintolamme leijuu lautalla Korttelin päällä ja sykkii elämän iloa viikon jokaisena päivänä lounaasta iltamyöhään saakka.  
Olemme valmistaneet menun joka perustuu espanjalaisille klassikoille Barcelonasta San Sebastianiin. "On tyypillistä, että välillä joutuu matkustamaan pidemmälle nähdäkseen lähelle ja perusasioiden tekeminen pieteetillä on todella inspiroivaa. Tuomme runsaasti raaka-aineita kotiseuduiltani, mikä on tehnyt olostani hyvin kotoisan", keittiömestari Javier Ahedo kertoo.
Voidaan sanoa, että Bar Cónia on valmisteltu yli 10 vuotta. Viinimaahantuonnillamme on vahvat juuret Espanjassa ja tämä tapasbaari on kaiken sen hauskan ruumiillistuma mitä olemme siellä asuessamme ja reissatessamme saaneet kokea. Erikoisuutena mainittakoon Pohjolan laajin valikoima vermutteja.

TARJOILIJA

Etsimme Ravintola Storyyn reipasta kokoaikaista tarjoilijaa. Sinulla on muutaman vuoden kokemus ravintola-alalta, anniskelu- ja hygieniapassi. Suuri plussa on jos erikoiskahvien tekeminen on jo entuudestaan tuttua. Tarjoamme sinulle mahtavan työympäristön, ihanat työkaverit ja monipuoliset työtehtävät. Jos olet valmis kehittämään omaa ammattitaitoasi, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@we-are.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

VUOROPÄÄLLIKKÖ-KOKKI KAUPPAHALLIN STORYYN

kesapaiva-2.jpg

Haluaisitko liittyä meidän huippujengiin? Etsimme Vanhan Kauppahallin Storyyn vähintään muutaman vuoden keittiökokemuksella varustettua vuoropäällikkö-kokkia jolta löytyy tekemisen iloa ja draivia. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos olet valmis kehittämään omaa ammattitaitoasi lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@we-are.fi