KOKKEJA RAVINTOLA STORYYN KESÄKSI

kesapaiva-2.jpg

Haluaisitko liittyä meidän huippujengiin? Etsimme Ravintola Storyyn koko- ja osa-aikaisia kokkeja kesäksi 2018 täydentämään keittiötiimejämme.

Sinulla on jo kokemusta keittiötyöstä. Olet reipas tiimityöskentelijä, jolla veitsi pysyy kädessä myös kiireen keskellä. Haluat kehittyä urallasi ja olet innokas oppimaan uutta.

Me tarjoamme sinulle täydet tunnit tai joustavan, osa-aikaisen työn, ihanat työkaverit, mielenkiintoisen työympäristön, osaavan ja tukevan esimiestiimin. Jos olet se, jota etsimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteesee markus@patisserietm.fi. Otsikoi hakemuksesi "Kokki, Story". Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

 

Vuoropäällikkö Story Kauppahalliin

kesapaiva-2.jpg

Haluaisitko liittyä meidän huippujengiin? Etsimme innokasta salin vuoropäällikköä Vanhan Kauppahallin Storyyn. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta, myynnistä ja ravintolatarjoilusta. Sinulla on myös jo hieman kokemusta esimiestyöstä tai olet halukas kehittymään omalla urallasi eteenpäin. Anniskelun vastaavan hoitajan pätevyys on takataskussasi. Tiimityöskentely on verissäsi ja johdat esimerkilläsi. Kiireenkin keskellä toimit johdonmukaisesti ja tehokkaasti. Restolution ja MaraPlan -taidot ovat plussaa.

Me tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ravintolassamme ravintolapäällikön oikeana kätenä, ihanat työkaverit, osaavan ja tukevan esimiestiimi ja hyvät henkilökuntaedut!

Jos tunnistat itsesi, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Otsikoi hakemuksesi "Vuoropäällikkö, Story". Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. 
 

Koko- ja osa-aikaisia kokkeja Sushibar+Wineen

Koko- ja osa-aikaisia kokkeja Sushibar+Wineen

Etsimme kaikkiin Sushibar+Wine -ravintoloihimme koko- ja osa-aikaisia kokkeja täydentämään keittiötiimejämme.
Sinulla on jo kokemusta keittiötyöstä. Kokemus sushin valmistuksesta on plussaa mutta koulutamme toki myös alusta asti. Olet reipas tiimityöskentelijä, jolla veitsi pysyy kädessä myös kiireen keskellä. Haluat kehittyä urallasi ja olet innokas oppimaan uutta.

Me tarjoamme sinulle täydet tunnit tai joustavan, osa-aikaisen työn, ihanat työkaverit, osaavan ja tukevan esimiestiimin ja hyvät henkilökuntaedut. Jos olet se, jota etsimme, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Otsikoi hakemuksesi "Kokki, Sushibar". Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

 

TARJOILIJOITA KESÄKSI

Osa-aikaisia tarjoilijoita Storyyn

Etsimme osa-aikaisia tarjoilijoita Story-ravintoloihimme kesäksi 2018. Sinulla on jo kokemusta ravintolatarjoilusta ja mahdollisesti taskustasi löytyy anniskeluvastaavan pätevyys. Lautaset pysyvät käsissäsi ja handlaat myös vilkaammatkin hetket mutkitta. Asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia ja työskentelet mielelläsi osana tehokasta tiimiä.

Me tarjoamme sinulle joustavan osa-aikatyön, ihanat työkaverit, osaavan ja tukevan esimiestiimin ja hyvät henkilökuntaedut!
Jos tunnistat itsesi, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Otsikoi hakemuksesi "Tarjoilija, Story". Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.