EXTRAAJA SALIIN

EXTRAAJA SALIIN

Etsimme kauppahallin storyyn reippasta extraajaa salinpuolelle. Sinulla on muutaman vuoden kokemus ravintola-alalta, anniskelu- ja hygieniapassi. Suuri plussa on jos erikoiskahvien tekeminen on jo entuudestaan tuttua. Tarjoamme sinulle mahtavan työympäristön, ihanat työkaverit ja monipuoliset työtehtävät. Jos olet valmis kehittämään omaa ammattitaitoasi, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@we-are.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Haemme Kauppahallin Storyyn tulosvastuullista ravintolapäällikköä. Etsimme motivoitunutta ja vastuuntuntoista tekijää, jolla on takana vankka kokemus ravintola-alalta ja esimiestehtävistä ja joka omaa Restonomin tai vastaavan koulutuksen. Toivomme, että sinulta löytyy organisointikykyä, ymmärrystä liiketoiminnan- sekä henkilöstön johtamisesta, anniskeluvastaavan pätevyys, Maraplan- sekä Restolution-osaaminen, tiimityöskentelytaidot ja reipas asenne.

Haluamme tiimiimme luotettavan huipputyypin, joka on valmis ottamaan vastuuta ja kehittämään omaa ammattitaitoa. 

Me tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mahtavat työsuhde-edut, parhaat työkaverit ja työympäristön parhaalla sijainnilla. Jos etsit uusia haasteita ja haluat viedä uraasi eteenpäin, niin lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sekä cv osoitteeseen rekry@we-are.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

KOKKI

KOKKI

Haemme Bar Cónin keittiötiimiin kokkia jolta löytyy aiempaa keittiökokemusta. Sinulla on kunnianhimoa, reipasta asennetta, tiimityöskentelytaitoja ja paineensietokykyä.

Me tarjoamme sinulle hyvän kokopäiväisen työn, mahtavan työympäristön keskeisellä sijainnilla, kilpailukykyisen palkan ja loistavat henkilökuntaedut !  Jos olet valmis kehittämään omaa ammattitaitoasi ja liittymään huippujengiin niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@we-are.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.